Nostalgia di Bazaar Hotel Trove, Johor Bahru Menggamit Memoriku!

Nostalgia di Bazaar Hotel Trove, Johor Bahru Menggamit Memoriku! || Alhamdulillah. Cuba kira lagi berapa hari nak ke Ramadan. Dah survey tempat berbuka puasa ke? Nah, Nona nak ajak korang singgah berbuka puasa di sini..Umpama macam pergi Bazar jugak menunya kat sini πŸ˜ƒ Roti John, Otak Otak, pepes, Mee goreng, Laksa Johor, nasi Kerabu, sup Gearbox pun ada! Ehh, senang cakap, banyaklah yang ada! Awak nak kambing? Pun ada! 

Jujur, berbaloi atau Tidak dengan harga? To me, sesuai sangat harga dengan menu yang ada. Punyalah banyak lepastu sedap. Kalau banyak tapi tak sedap, kita tak cerita lah 😌

Trove Hotel JB

Kambing dan telur πŸ˜ƒ

Sup Gearbox

Mantap sup Gearbox nya! Sedap weh, tak puas makan! Kahhh! 

Nasi Kerabu

Nasi Kerabu special! Aku makan nasi ni bukan dengan lauknya sahaja tapi jugak lauk pauk yang lain macam gambar kat bawah ni! Hehe.. Ada Ayam, ikan, Dan macam macam lagi! Sayurnya pun menyelerakan, bukan setakat ulam ulaman sahaja..

BUFET Ramadan

Sedap Dan lembutnya!

Burasak

Semua ada ek. Nak ketupat, lemang, ketupat palas, Burasak? Time ni dah nak raya, mesti berselera makan makanan raya gini 😍

Roti John

Roti John yang sedap isi kat dalamtu. Aku suka! Tapi sebab nak makan nasi Kerabu Dan lelain, aku makan seketul buat rasa rasa. Kalau ke Bazar Ramadan, menu ni aku selalu cari jugak! Gituh!

Sotong

Aku suka sotong ni! Dim sum pun ada ye, sama tempat dengan sotong ni 😍

Bayam Goreng

Bayam goreng! Nice ada kat sini ek! Makanan goreng pun banyak, termasuklah durian goreng Dan Pisang goreng!

Ulam ulaman

Ulam ulaman. Favourite my mom 🌹

Pengat

Dessert pun ada macam macam! ABC, aiskrim, air pun pelbagai jenis awak!

Gambar lain ada kat FACEBOOK SINI

Info boleh refer kat bawah ye:

Hotel Trove, Johor Bahru


✨Too good not to be Sold Out ✨ Happy to announce that our early bird is Sold Out and fret not, we still have normal and child/senior citizen rates and 𝑩𝑼𝒀 10 𝑽𝑢𝑼π‘ͺ𝑯𝑬𝑹𝑺 𝑭𝑹𝑬𝑬 1 Promotion that you wouldn't want to miss! Purchase now to enjoy a myriad of authentic dishes 🀀 

Book Now while you can! 
πŸ”₯RM160nett Adult
πŸ”₯RM108nett Child/Senior citizen 

Call us: 
πŸ“žJanet 017-881 8413
πŸ“žLinda 017 818 8043
πŸ“žSyafiqah 012 881 8439
πŸ“žAmri 012 881 8413

#AllNewEveryday #ExperiencesUnconfined #trovejb #AllImproved


Post a Comment

5 Comments

Thanks For Coming!
Terima Kasih Kerana Singgah!