Scrub Badan dengan Lemongrass & Frangipani Ginvera World Spa Shower Scrub

Scrub Badan dengan Lemongrass & Frangipani Ginvera World Spa Shower Scrub

Scrub Badan dengan Lemongrass & Frangipani Ginvera World Spa Shower Scrub || Hai korang! How is your day yesterday and today? Is everything okay? Hope semua dalam keadaan baik baik dan tenang tenang saja ye. Kita semua pasti melalui kehidupan yang sibuk Dan tertekan adakalanya. Betul tak? Tapi sebaiknya kita tak nak aura negatif tu mengganggu mood kita dalam tempoh yang lama!

So, sekiranya korang penat atau serabut sepanjang hari, jom try ikut cara Nona ni! Nona mandi bersihkan badan dan relakskan diri dengan Ginvera World Spa Shower Scrub! Sambil menyental segala kotoran pada badan, sedut pulak baunya yang wangi Dan menenangkan, terus Nona feel macam dalam Spa gitu! Spa at home 😍 Ginvera World SPA Shower Scrub mengandungi 100% natural exfoliates dan bauannya tahan lama tau!

Ginvera World Spa

Nona sekarang sedang mencuba scent Lemongrass & Frangipani 😍 Korang pernah try tak? Tertarik dengan warna sabun tu so try yang ni first. Apa yang best ialah baunya wangi, Dan shower scrub ni didatangkan bersama sama microbeads! Bangun pagi terus rasa fresh, balik kerja pun rasa fresh, kurang rasa kepenatan tuh! Hehe.. Kiranya tenang je bila dah hidup bau wangian shower scrub ni πŸ‘

Active Ingredients yang Membantu:

Lemongrass Extract acts as a rejuvenating&cleansing tonic which refreshes your body.

Frangipani Extracts is a moisturizing agent that helps to nourish your body.

Lemon Myrtie Essential Oil is rich in antioxidant while providing skin protection with soothing and uplifting scent.

Ginvera Lemongrass & Frangipani

Relaxing World Spa Theraphy with Essential Oil

Kulit Nona terasa lebih lembut Dan moist bila scrub badan menggunakan shower scrub ni. Aroma bau yang wangi tu mendatangkan aura positif, mood yang baik dan tenang jiwa. Tak perlu ke spa dah haritu . Lebih lebih lagi kalau busy seharian, tak sempat nak healing time ke spa luar or holiday ke tempat lain ker… So aku healing je cara ni. Berkesan jugak! Nampak tak betapa pentingnya untuk kita memilih shower scrub yang memiliki kelebihan tersendiri seperti Ginvera World Spa scent Lemongrass and Frangipani agar mood Dan akal berada dalam paras normal serta gembira.

Selain itu, bila badan wangi, ramai dekat Dan selesa. Gituh! Santai dan relaks jalani sisa sisa kehidupan yang berbaki ni πŸ˜ƒ

Ginvera

Spa Theraphy Blend to enhance the spa shower experience.

Terdapat 6 scents yang dikeluarkan untuk kita semua enjoy luxurious World SPA shower at home:

🌸Lavender & Chamomile

🌼Lemongrass & Frangipani

🌺 Apricot & Hazelnut

☘️Green Tea & Tea Tree

🌊 Glacier Water & Sea Salt

🌹Alpine Rose & Edelweiss

Body Scrub

Teksturnya. With Microbeads. Pasti banyak kotoran keluar dengan jayanya  Jom sental daki daki pada badan! Hihi..

Untuk korang yang nak dapatkan Ginvera World Spa Shower Scrub ni, bolehlah dapatkan di Watson berhampiran anda ❤️

Oh ya! Sekarang sedang berlangsung contest Tau kat Instagram Nona!! Teruja ni nak bagitau sebab Nona teringin nak tahu jawapan you all! How to join and win the contest?

⏩Share your #MyAchievementWithGenvera and tag 2 women in the comment section.

⏩Berikan komen dalam post Nona di Bawah

⏩ Tag Dua Wanita to encourage them to share their small achievements too

Mudah, kan? Nona pun teringin nak tahu achievements memasing! Hehe..

🌟 Dua Pemenang akan menerima 1 botol Ginvera Shower Scrub 750mL each.

🌟Keputusan pemenang akan diumumkan di FB Ginvera.

All The Best!

Scrub Badan Ginvera

Jom Mewangi! Terasa duduk dalam dunia spa, awak!


Post a Comment

5 Comments

  1. macam best je ni, kena try rasanya. scrub ni buat badan segar selalu ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah, best! Best! Saya suka betul baunya..Ya, memang segarr rasa di badan 🀩

      Delete
  2. Ya Allah cukup stok sampai hujung tahun tuu

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .