First-Segmen Erna : Bloglist -Walking Ogos 2015

Assalam, nona mulakan hari dengan join nihh :-




Syarat-syarat penyertaan (Simple je) :

  1. Follow blog Erna : alongwawaerna.blogspot.com. Jangan lupa nyatakan blogger yang ke berapa. Yang Dah lama follow tak mengapa.
  2. Buat satu entri : First-Segmen Erna : Bloglist -Walking Ogos 2015.
  3. Tampal banner di atas dan Backlink ke entri/article ini.
  4. Jangan lupa komen dan paste kan url di dalam ruangan komen di bawah. Nanti Erna akan listkan senarai yang jon yek.
  • 15 senarai yang terpilih melalui random.org akan dimasukkan ke dalamBloglist-Walking Bulan Ogos. 
  • Segmen berlangsung bermula 11 Ogos 2015, pukul 11 pagi sehingga 14 Ogos 2015, pukul 11.00 malam.
  • Keputusan akan diumumkan pada 17 Ogos 2015, 12.00 tengah hari. 

Erna harap dapat sambutan daripada korang yek. Ini kali pertama Erna buat segmen. Harap sangat-sangat korang join yek.

Selamat mencuba!!!!!

Post a Comment

5 Comments

  1. dari segmen yg sama..

    http://ayubarbydol.blogspot.com/2015/08/first-segmen-erna-bloglist-walking-ogos.html

    ReplyDelete
  2. Good luck.

    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/08/first-segmen-erna-bloglist-walking-ogos.html

    ReplyDelete
  3. Good luck.

    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/08/first-segmen-erna-bloglist-walking-ogos.html

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan. Saya dah follow. Terima kasih join segmen erna yek. Tahniah kerana terpilih dalam bloglist Erna.

    Segmen :http://alongwawaerna.blogspot.com/2015/08/first-segmen-erna-bloglist-walking-ogos.html
    Senarai pemenang : http://alongwawaerna.blogspot.com/2015/08/pemenang-first-segmen-erna-bloglist.html

    ReplyDelete
  5. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf xsempat blog walking bulan lepas ...

    ReplyDelete

Thanks For Coming!
Terima Kasih Kerana Singgah!