SKETCH MENARIK DARI SI DIA YG MENARIK

Assalamualaikum, haiiiiii blogggg !

Alhamdulillah for this nikmat todayyyy ~
even sedih dgn berita MH370, tak boleh tgk video2 yg menyayat hatiiii.....



Mcm mne pun, yg hidup tetap akan matiiiii
dan yg hidup..teruskan berjuang untuk diri ~



Ok, tukar mood :-




Tadaaaaaaaaaaaaaaaa~ 
hihi~

--------------
===========================
-------------
==========================
--------------
===========================
--------------
==========================


Ini bukan sketch dalam 360 semata mata, tp sketch picture by cik eintan tawwww !

Hari tuuu, dy bukak untuk free sketch, so aku lelaju GRAB ! hhahaa, gelojohh taw ~





Pasnii, gmbo kartun pulokkk , hehe..nk kejar, hrp dpt lerr...ahhahaa~

Tq kak eintan nur fuzie yg menarikk, hehee !!!!!!!







Post a Comment

2 Comments

  1. wahh pandainya kawan awak...dia buat sketch digital ke conteng pakai pensil...

    tq awak sudi singgah

    ReplyDelete
  2. cantiknya..akak nak polow jg blog kwn adik tu..hihihi

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐