Garlic Balm ZM Beauty 100% Asli & Natural

Garlic Balm Sangat Membantu || Aduhhhh, sakit perut menyerang, dahtu, tengah selesema pulakk...... stresss betul ! So, apa nak dicari? CARI GARLIC BALM!!  Inilah salah satu cara mudah dan selamat nak kurangkan sakit perut dan selesema yang menyerang ..

          

Garlic Balm  nama diberi. Rasanya tak panas sangat bila disapu pada kulit, sebab tu budak kecil pun sangat sesuai gunakan Garlic Balm ni.~ Bau ? Dah semestinya bau garlic, hehe.... Lagi best sebab ianya sejenis balm, takdelah tumpah-tumpah kan kalau terjatuh di lantai..huhu...Dan ianya lulus KKM okay :)

~Jangan risau, nama je balm bawang tapi takkan jadikan kita makcik bawanggg..muehehehe~

 

Banyak kan fungsi nya.... Dari budak kecik sampailah dewasa....semua boleh guna tanpa raguu :) Aku dahh try, memang dapat menghangatkan badan..........cuma dia taklah rasa panas giler ... sedap-sedap gitu. Aku belum pernah batuk lagi sepanjang bersama Garlic Balm nih, nanti aku try and hapdet semula macam mana kesannya ya...


So, ada yang nak simpan satu kat rumah?? Buat bekalan dalam handbag, jika diperlukan di mana-mana pun. Ingat, mudah dijaga dan boleh digunakan untuk kebanyakan waktuu. 

Sila terjah :-

Garlic Balm ZM Beauty




5 comments:

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐