In Love With U, Yarra Beauty Care

Make Up Dengan Yarra Beauty Care || Hi... Hari ni nak share penyebab muka aku jadi seperti dalam gambar-gambar di bawah. Tak sangka macam ni hasilnya ! Ok, fine !





Fuhh ! Kemainnn effect nya tau ~

Aku tengah usahakan nak kurangkan whitehead and blackhead , marilah tunggu resultnya ya :)


Well, actually dah lama aim, since Muabellaz buat review... andd finally berada dalam tangan ! Yihaaaaa, cecepat tepek kat muka tau !

See, muka beroutdoor bersama YARRA Beauty Care...
Dalam takut-takut nak try flying fox, kita kasik selfie duluu ~

Rasa macam glowing syangat nii !!!! heheh

APA ITU YARRA BEAUTY CARE??

Didatangkan special dalam satu set. Set 4 dalam 1 Yarra Beauty Care memberi impak positif terhadap kulit wajah seorang Nona :) Sangat sesuai jadi sebagai asas make up, lagi syok, sesuai untuk apa jua aktiviti, indoor or outdoor.... 

Kandungan di dalam YARRA set 4 in 1 :-

Face Mist
Moisturizer
DD Cream Foundation
Kabuki Brush

Kelebihan di dalam setiap barang :-

1. YARRA FACE MIST (50 mL) :-

Mengandungi Alpha Hydroxyl Acid
Melembapkan kulit wajah
Membersihkan lianf pori
Membuang sel kulit mati
Melembutkan kulit

2. YARRA XTRA C MOISTURIZER

Mengurangkan whitehead dan black head
Melembabpkan kulit
Menyegarkan kulit
Melindungi kulit dari sinaran UV
Merawat kulit kering
Membantu masalah tona kulit tidak sekata


3. YARRA DD CREAM FOUNDATION

Mengandungi SPF +30
Ringan dan memberi kesan glowing.


4. YARRA KABUKI BRUSH
Paling penting pasal berus is HALAL.. Kalau halal, barulah rasa selamat nak tepek. Jangan sebarangan guna berus yang tak tahu diperbuat dari bulu apa tau ~

BEST KE GUNA YARRA BEAUTY CARE ?

Sejujurnya, aku rasa best ! Memang betul, foundation nya ringan.... Bila tepek di muka, nampak glowing habis ! Aku bukan setakat bawak gi jenjalan, tapi masa gi kerja pun tepek Yarra sebab senang dan suka sangatttt lahhh ! Bukan Nona sorang cakap, tapi testimoni lain pun ada ya ~

Image may contain: 2 people, people smiling, phone and text

Suggestion aku, tepek Toner sebelum guna moisturizer, ohhhhkay Yarra takde toner ya...dan lepastu, letak bedak ..tapp, tappp.... siapp ! Pantassss jer !


I LOVE YOU, YARRA BEAUTY CARE !

So, anyone yang nak jugak nampak glowing...jom guna Yarra Beauty Care  !


Untuk dapatkannya.

Boleh terus wahtsapp nombor ini:

Facebook HQ:


Instagram:

11 ulasan:

  1. Amboi. Amboi. Amboi. Nonaaaa sekarangggg pandai dahhh diaaaa. Kebabom laaaa lepas ni. Berseri seri laaa dia.

    BalasPadam
  2. best kannn..akak balik dari batu layar semalam, pi tepek moisturiser yarra sebab kulit da terbakar merah sikit..

    BalasPadam
  3. selalu jugak tengok brand ni, nanti nak try jugak la!

    BalasPadam
  4. gituwww tepek tepek cun :D bertmbah glowing le lepas ni heheheeee

    BalasPadam
  5. comey Nona. flawless , kulit bersih ^^

    BalasPadam
  6. Thank You all ! Hehee~
    Jomm try Yarra Beauty Care nihh ~ Trusted tau !

    BalasPadam
  7. Hamboiii comel terusss mu NOn...

    BalasPadam
  8. Hi tuan blog dan pembaca semua! Kepada yang suka travel boleh lah visit blog saya! TIPS MUDAH : TRAVEL KE KOREA! (BACA DI SINI)

    BalasPadam
  9. nonaaa kemainn ehkk sekaranggg dah pandaiii cun melecunn..hhhahaa..

    BalasPadam

Thanks For Coming !
Please Left a Comment and Support.
Take Care!