Servis T-shirt Printing Kajang Memuaskan Walaupun Secara Online Saja !


T-shirt Printing Kajang Merealisasikan T-shirt Sedondon Kami|| "Nona, Cantiklahh baju ~ Order dengan siapa? Elok tak kainnya ?:

Whoa, baru post satu gambar, ramai dah puji-puji, siap tanya lagii...Hari tu beraktiviti kat Bukit Gambang Resort City bersama JDT Bloggers. Apa yang penting kalau join aktiviti beramai-ramai ialah memakai baju sedondon, nampaklah gaya satu team..hihi. .

Benda pertama, cantiknya baju tu disebabkan design yang terletak pada baju tu. Yes, kali ni JDT Bloggers dapatkan khidmat men design logo dari pihak Redzney Creative Network.


Cantik, menarik, menyerlahh gitu !

Dah ada logo, barulah kita mintak pihak lagi satu, T-shirt Printing Kajang untuk letakkan logo pada baju yang kita order.

Apa yang best order dengan T-shirt Printing Kajang ni??

1. Kain COTTON 100% - Selesa, tak panas langsung tau !

2. SERAP PELUH, dan tak mudah mengembang

3. HD Printing (Cetakan HD Pertama di Malaysia)

4. Cetakan TAHAN LAMA, tak mudah luntur warna - Baguslah gini kan !
.
5. Boleh PILIH nak cotton premium atau cotton basic.

6. TIADA MINIMUM ORDER- So, nak beli sehelai je boleh, beli banyak pon bolehh.

7. Boleh pilih dari Saiz XS-5XL - Penambahan RM10 untuk size 4XL-8XL

Dan last, TRUSTED - Ok, ni sangat sangat penting sebab kami order secara online je.. balas-balas whatsapp, dan sampai dengan selamatnya............. Penghantaran agak pantas jugak....kat situ aku tambah markah lagi..hihi.


Aku suka, sebab kain yang aku pilih ni jenis stretchable tapi selesa dan tak panas. 

Rasa confident betul bila sarungkan baju ni, dahlah pilih colour hitam, nampaklah kurus sikit kan..hahaa.. Walaupun hitam, still tak rasa panas lit lit yang teramat...Masih boleh go lagi, siap berjoget okayyy~ Boomerang beberapa kalii, nampak tak tahap keselesaannya tuh !

 Nak terbang jap lagi... FLYING FOX

No problem, lengan pendek atau panjang, boleh saja...jangan mintak lengan half sudahh...sebab lengan half is not available....tetttt...

OPS, BUKAN T-SHIRT JER YANG ADA ....................


Barang lain seperti tote bag, pencil case, boleh custom made jugak yooo....Mintak dorang print, kita just hantar design and bayar ...

Kiranya, dorang ni memang trusted dan banyak pengalaman, feedback pun semua ok, ngam...

 

==================
So,  sekarang dalam planning nak buat event seperti berikut? :-

Hari Sukan
Family Day
Birthday Party
Bride To Be Party
Competition
Zumba Class


ATAU

Anniversary
Present

Haaa...,Jom singgah dan cari Tshirt Printing Kajang.. Info di bawah :-

Alamat : No 40, Bangunan Arked Mara Kajang,
Kajang, Malaysia.

Whatsapp No : 010-251 1422


#bestreviewtshirtprintingkajang
#tshirtprintingkajang


Thanks ! Good services ! Will repeat again ~

10 comments:

  1. cantik-catik design baju tu
    nanti boleh la order untuk event motorsports akan datang

    ReplyDelete
  2. Sangat selesa dan tidak panas kainnya..
    Boleh laa order untuk JDT Blogger kann ...

    ReplyDelete
  3. akak pun da pakai berkali-kali tshirt ni..paling best, bole pakai kat rumah mertua kalo balik kampung..lengan panjang tapi selesa dan tak panas..alhamdulillah, boleh tutup aurat sempurna dengan ipar duai..

    ReplyDelete
  4. terbaek.. mudah dengan adanya servis camni :)

    ReplyDelete
  5. salam.
    menarik.btul fast delivery ke ni/ order min pun bole?
    eh xpela.tnye tuan punya kdai..haha

    ReplyDelete
  6. Yesss, fast delivery, minimum order pon bolehhh

    ReplyDelete
  7. tahan panas....selesaaaaa kan kitapakai buat aktivit lasak...terbaikk..

    ReplyDelete
  8. Very efficiently written information. It will be beneficial to anybody who utilizes it, including me. Keep up the good work. For sure i will check out more posts. This site seems to get a good amount of visitors. dashiki

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐