Satisfied ! Design Topi Sendiri Dari Printcious !

Create A Cap From Printcious ! ||  Yes, im still in holiday mood. So, cuaca tak berapa cool, kadang-kadang agak panas, kadang-kadang gerimis turun ke bumi...!

Tapi apa adehal~ Kita boleh pakai topi !
Topi yang selesa, topi yang cantik........... Cantik sebab, create sendiri, yuhuuu, by your own self okayy ! Share sikittt gambor topiii, idea semua dari dalam kepala otak i masa tuu, edit, edit..sampai dah malas nak edit lagi..ahahha~

~Love MALAYSIA, JDT Blogger and my BLOG !

Kat mana aku create and design this ? Of course from Printcious ! Banyak barang aku dah reka sendiri dan idea tu keluar menjadik barang-barang yang aku nak. Sebagai contoh, mug, bantal, T-shirt, magnet....mouse pad ! Fuhhh ! So many-many  ! Heee~


  • Black
  •  
  • Blue
  •  
  • Orange
  •  
  • Purple
  •  
  • Red
  •  
  • Yellow

Choose your own colour ! Aku pilih merahhh! Saja buat hari jadi bersemangat bila pakai ini topii..Heeee~

Why I choose Printcious ?

1. Sebab TRUSTED. Yes, kau dah design sampai lebam mata, dah bayar ikut harga semua, mestiah berharap barang sampai elok..betol takkkk...

2. Sebab BEST. Of course best sebab boleh CREATE sendiri banyak barang ! Aku jadik rambang mata tengok banyak pilihan, macam-macam ada.... sama ada nak buat Mug, T-shirt, Button badge, or many else ~ Gerammm je masa pilih barang tuu..huhu..

Bagi hadiah to beloved one, diri sendiri, atau crushhhh??? Haaa, senang sangat lah, create semua dari hati, gunakan akal yang ada...kiranya, sesiapa dapat hadiah yang berlabelkan Printicious, semua adalah dari hati, yela, sebab luangkan masa nak create best design untuk kesayangan, kannn.......

3. Sebab ADA DISKAUN . Betul, sebab setiap kali masuk website Printcious nih, mesti ada je diskaun yang available tau ! Sekarang tengah offer, 40% potong ! Winkkk3~

4. Sebab FEEDBACK MEMUASKAN. Yes, mostly yang menggunakan perkhidmatan Printcious, semua berpuas hati, dan setuju bahawa ianya memang GOOD QUALITY tau !

Nak tengok barang lain yang pernah ada feedback yang memuaskan ?

1. Magic Mug
2. Mouse Pad dan Non Woven Bag


Overall, setakat ni aku satisfied ! Memang tengah fikir nak create apa lagi, maybe lepasni mousepad untuk meja lain..........or Button Badge? Senang ke memana event, nampak tulisan JDT Blogger..hehe.. Oh ya! Kalau nak order dalam kuantiti banyak pun dialukan... Harga berbaloi bakal diberikan okays !

I'm sure, mesti ada yang cari button badge/keychain/tshirt secara pukal? So you have to go to Printcious website gitu !

Tak kreatif?? Well, dah masa create ni, memang akan pelbagai idea datang, sampai tak reti pulak nak buat ikut idea mana..bahahaha~

Alahh, no wories lah! Create design yang sedapkan mata je !



Now, Jommm Terjahhhhh and Grab Yours !





10 ulasan:

  1. Masuk ni rambang mata nak pilih hahaha kita dah banyak koleksi

    BalasPadam
  2. haaa boleh lerr tempah button badge untuk jdt blogger kat sini kann

    BalasPadam
  3. menarik kan boleh design sendiri ikut apa yang kita suka di printcious.

    BalasPadam
  4. Tengok post ko, baru ingat, Ss belum claim lagi copun rm100 tu hahahahaha lupooo jerrr

    BalasPadam
  5. best sebab dapat design sendiri ikut cita rasa tu yang puas hati =D

    BalasPadam
  6. tiberrr plakkk rasaaaa nak designn gini..hahahhaa..

    BalasPadam
  7. assalamualaikum nona...wah !! seronoknya jenjalan masuk zoo yer...

    BalasPadam
  8. Tak pernah lagi try princious nie.. tapi tgk feedback customer semuanya puas hati..

    BalasPadam

Thanks For Coming !
Please Left a Comment and Support.
Take Care!