Salam Aidilfitri 2020 Di Musim PKP

Salam Aidilfitri 2020 || Alhamdulillah. Masih bernyawa Dan sempat menyambut Hari Raya Aidilfitri 2020. Meskipun dalam musim Covid 19, raya tetap raya sempena meraikan sebulan kejayaan berpuasa di Bulan Ramadan. Berbeza memang berbeza sangat rasanya tapi aku bersyukur sebab aku masih ada dan boleh berkumpul bersama keluarga tersayang. Ada orang time time ni, parents dijemput Ilahi, tak dapat pulang beraya bersama family, terpisah jauh dengan suami atau anak..



Kita orang memang tak bertema selalunya kalau raya. HAHA...Yang penting, berkumpul sama je...

Kebiasaannya, kami ke Pontian melawat saudara mara Dan menziarahi kubur arwah atuk tapi tahun 2020, hanya duduk rumah, makan...tengok TV, tengok media Sosial, Ulang Ulang Dan tidur. Hoho... Takda pergi open house Raya pertama.. 

Syurgaku...
Dah lama sangat nak bergambar macamni...
I get this chance today.. Syukur seadanya... 

Semoga Allah lindungi both of my emak Dan abah... 

Semoga Covid 19 hancur segera dari Bumi Allah, terutama Malaysia.... Sebelum tamat fasa terbaru ni... Amin.


#staysafe
#hargaimasayangada
#selamatharirayaaidilfitri

21 comments:

  1. Replies
    1. Yeah.. Salam Aidilfitri ...
      Maaf Zahir Batin juga ye

      Delete
  2. Salam aidilfitri 2020, maaf zahir batin #staysafe #stayhome

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Aidilfitri 2020.
      Maaf Zahir Batin jugak tau

      Delete
  3. Replies
    1. Hello. Thanks.. selamat Hari Raya too.. Hehe

      Delete
  4. selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari raya Aidilfitri. Maaf zahir batin ye.

    Jemput mai rumah tak boleh so jemput mai blog ja la. hehe

    ReplyDelete
  6. Whoaa...selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin jugak ye...ok ok..bereh

    ReplyDelete
  7. Salam aidilfitri nona maaf zahir batin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Aidilfitri! Maaf Zahir Batin... Heheee

      Delete
  8. SALAM AIDILFITRI dari aida utk nona sekeluarga.
    aida beraya di rumah sendiri je, nona.
    tak jumpa sesiapa sebab adik beradik ipar duai semua ni lembah klang.
    emak abah & mertua pun tak senegeri :(
    apakan daya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uishh..sedihnyaaa...apakan daya... Salam Aidilfitri kak

      Delete
  9. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐