SEGMEN : UCAPAN BUAT FONTLINERS COVID-19

SEGMEN : UCAPAN BUAT FRONTLINERS COVID 19 || Alhamdulillah. Harini, hari ke-10 Ramadan. Aku nak join segmen ni, di samping support rakan blogger yang lain. Esok dah start kerja waktu normal macam biasa, takda selang dengan cuti. Hm.. so alang-alang join segmen ni, aku berblogwalking lah.. Yang mana belum follow, aku follow lah. Hihi..Luangkan masa jalan-jalan blog orang cari resepi, baca pengalaman orang lain.. Kan.


Sehingga 31 May 2020.
Klik Banner.

So, ucapan aku buat semua frontliners di Malaysia ini....

SEMOGA KEKAL TABAH, CEKAL DAN KUAT SEMANGAT UNTUK MALAYSIA DAN KELUARGA. 

SELAMAT BERPUASA SEMUA!

Pentingnya frontliner untuk kemajuan negara dan keselamatan kita.

Ok lah, nak sambung kerja lain...

Korang kalau nak join pun boleh okay! Sambil support blogger, sambil usaha dapatkan rezeki.. 

Hehe




19 comments:

  1. Semoga bertuah.
    Menarik segmen ni macam nak join jugaklah ;-)

    ReplyDelete
  2. slmt bersegmen did. slmt berpuasa juga

    ReplyDelete
  3. Terima kasih sudi join. Dah msk senarai.

    ReplyDelete
  4. semoga Allah lindung frontliners kita semua =)

    ReplyDelete
  5. selamat bersegment. thank you so much sbb join

    ReplyDelete
  6. Selamat bersegmen Nonaa manis...

    ReplyDelete
  7. Assalam... nice to meet you. Thank you for joining this segment - So, best of luck!!!

    ReplyDelete
  8. Selamat bersegmen. Moga ada rezeki menang.

    ReplyDelete
  9. GOODLUCK!

    Saya join juga


    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/05/segmen-ucapan-buat-fontliners-covid-19.html

    ReplyDelete
  10. aida da siap dah draft utk segmen ni.
    sedang carik idea :)
    ada lagi 3 hari ni, sempat la...

    ReplyDelete
  11. All the best.. selamat bersegment 🥰

    ReplyDelete
  12. dtg dr segmnt yg sama..done folllow..:)

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐