Try Aiskrim Black Hojicha Keluaran Walls

Aiskrim Black Hojicha Keluaran Walls || Pagi-pagi dah makan ais krim! Hehe, baru-baru ni aku try aiskrim Black Hojicha keluaran Walls. First time aku rasa aiskrim tak manis sangat. Ye, serious talk tau.

RM2.60
Beli kat Petronas aje.


Warna di dalam adalah warna kelabu. Memula rasa kat hujung hujung aiskrim, ada sikit la manis.
Tapi tak kuat sangat manisnya....Kemudian bila dah biji kaler hitam tu dimakan sekali, terus aku tak rasa dah manisnya aiskrim. Haaha.. Cone yang letak aiskrim tu pun tawar aje. ..Meskipun tawar, tekak aku masih boleh menerimaa. 

Korang boleh cuba rasa, dan feedback balik yeee...


7 comments:

  1. Biji tu rasa apa haaa? Sebab ko kata bila ko gigit terus macam hilang manis... ermmm sebab hitam, ngeri plak nak makan oii hahahaha

    ReplyDelete
  2. wowwww sesuai untuk yang nak diet atau yang kencing manis...

    ReplyDelete
  3. Oh, ingatkan mahal! Sama standard ek

    ReplyDelete
  4. wahhh ais krim baruuu! kena cuba ni!

    ReplyDelete
  5. dah jumpa tp x beli lagi.. suka la kalau ais krim tak manis sgt.. mcm nie oke kot dgn selera kita

    ReplyDelete
  6. sedap ke? salam kenal. done follow sini.

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐