Sandal 'Diriku' menjadi Milikku

Sandal 'Diriku' menjadi Milikku|| Check check kasut, ehhh, dah lama tak pakai sandal sendiri.. Selalunya, pakai selipar je kemana mana.. Ke Tesco, ke tempat kerja, memang Selipor aje rupanya. So baru baru ni teringin nak bersandal.. Apa lagi, mencari la ke tempat shopping favourite, Pasarayaku Kat Today's Market. Tempat ni cuma 5-8 minit je sampai dah dari rumah aku.. Heheee

Saiz 5. Kadang kadang 6.
Standby, beli Hadiah okay.
Tiberghh!

RM 13
Untuk basahan, sedap je pakai.. Selesa walaupun tapak tu takla lembut sangat, tapi tak jugak nipis.
Sedang sedang aje...

Tak pernah langsung beli kasut secara online. Ada orang berani aje... Nantilah satu hari nak try. Beli kat Shopee... Huhu...

Ada masanya selesa pakai kasut camni, daripada wedges atau kasut bertutup. Kan??

2 comments:

  1. Waaa nama dia 'diriku' gituuu... nampak selesa Non, Sis ko pun kadang, janji selesa ku bedal ajee..

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐