Menu Makanan Tengahari Hujung Minggu

Makan Tengahari Ahad || Syukur masih bernyawa. Chak! Ini makanan tengahari untuk Hari ini...

Oi Nona, diet ke? Hahaha..Atkins ek?
Oh, takla..Aku makan ikut suka, kawal mana yang aku rasa boleh kawal je....Ini sebab mood nak makan clean tu datang...ginilah jadiknya.. 

Hehe... cuma nasi Dan air manis..Aku cut untuk seminggu dulu... Kalau makan gini Hari Hari, memang cepat Kurus..tapi muak pulak kang... Sesekali, bolehlah terima menu gini.. Huhu... 

Moga Nona diberi kekuatan untuk terus menjaga kesihatan Dan hidup lebih baik.... 



15 comments:

  1. jom lah non..tapi rasanya bulan depan baru dapat start ni..hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Leh percaya ko ke kak..Mana tahu awal Bulan depan dah berderet food review 😂

      Delete
  2. bagus kalau ada keazaman yg tinggi, teruskan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaa..x tinggi sgt Azam ni..tapi sis cobaaa..bahahahaha..thankss

      Delete
  3. Bagus tu kalau rabia tak tahu lah boleh diet ke tak ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..boleh tuu.kalau Ada keinginann yg kuat..hehe

      Delete
  4. Kalau wak takde nasik, tak larat kerja kebun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok wak..faham....memang memerlukan Nasi kalau berkebun..byk guna tenaga jantan..kui3..yg pentingg sihat je wak..

      Delete
  5. Hidup lebih baik ya Nona, tapi jangan baik sangat, salam sayang untukmu

    ReplyDelete
  6. wah bagusnya eat clean...nice!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnn..tapi Tak reti la makan gini Hari hariii.ahahahahaah

      Delete
  7. Kakakakaka ayat reply Non hahahaha aku suka! Give me five Nonn hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Reply pada Sapa..yg pada Kak Sunah keee.ahahahahahah...nice bukannn

      Delete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐