PG Mall Promosi Merdeka

PG Mall Promosi Merdeka || Shopping Time!!!! Zaman sekarang ni, segalanya di hujung jari…Shopping dalam talian sangat memudahkan. So, where to go?? Nahhhh, PG Mall? Bagi yang dah tahu, baguslah…rajinkan diri shopping mencari keperluan. Hihi.. Nak tahu tak mengenai PG Mall ni !!! Meh sini nak cerita...

PG Mall salah satu tempat kita boleh beli pelbagai barangan keperluan ataupun kehendak melalui online. Scroll dan masuk cart, kemudian bayar dan tunggu barang sampai ke tempat kita.. Hehee.. 


PG Mall sebenarnya merupakan platform ‘E-Commerce’ yang pertama di Malaysia sejak 2017. Ianya juga platform e-dagang tempatan di Malaysia.

Bukan itu sahaja, lebih hebat lagi apabila PG Mall pernah tersenarai sebagai Top 3 laman ‘’E-Commerce’’ di dalam IPrice. Jangan risau, mereka juga menerima  transaksi pembayaran melalui Online dan E-wallet tau. Memang best shopping kat sini, selalu ada sale serta promotion kaw-kaw punya lah!

Aku dah ushar, aku nak nihlah nanti …Add to cart duluuu



Antara SALE yang bakal memeriahkan hari hari kita ialah :

#1   MERDEKA SALE


Kalau nak tahu, sempena hari kemerdekaan yang bakal tiba nih, mereka mengadakan jualan ‘MERDEKA SALE’ !!! Mesti belanja minima RM31, boleh dapat FREE SHIPPING woo! Selain daripada itu, ada juga 24 hours flash sale dan harga barang serendah RM8!! Fuhyooooo, ni semangat nak scroll benda apa nak dibeli!!!

#2     9/9 SALE


Bakal tiba. Sila nantikannya! Okayh, ni mesti SALE nya lebih banyakk, Tarikh cantik, sale pun cantik lahhh, kan!


#3  WOW Store : Free Shipping

Huyyooo…..up to 80% OFF Storewide discount!!!

Daily Free Shipping with min spend RM30
Top Merchant participate :
- Aromate https://pgmall.my/Aromate-1 | coupon code : AROFREE
- Hanabishi https://pgmall.my/Hanabishi-Malaysia-1 | coupon code : HANAFREE
- Dr. Morita_ Malaysia https://pgmall.my/Dr.-Morita_-Malaysia-1 | coupon code : MORITAFREE
- Book Planet https://pgmall.my/Book-Planet | coupon code : BOOKFREE
- D Baby Care https://pgmall.my/D-Baby-Care-1 | coupon code : DBABYFREE
- Old Town https://pgmall.my/OLDTOWN-White-Coffee-1 | coupon code : OLDTFREE

- OKURA Official Store https://pgmall.my/OKURA-Official-Store-1 | coupon code : OKURAFREE
Costplus https://pgmall.my/Costplus-Online-1 | coupon code : COSTFREE
- Topmall https://pgmall.my/TopMall | coupon code : TOPMFREE

Banyaknyaaaa kod kupon yang boleh digunakan, terbaik lah! Rugi tak guna kupon yang ditawarkan nih! Haaaaaa....Apa lagi?

SHOP NOW, GRAB YOURS! 
Click here : https://pgmall.my/?Source=Blogger&BloggerID=484



INFO LAIN UNTUK SURVEY DAN SHOPPING BARANG YOU ALL :
Website:  https://pgmall.my/?Source=Blogger&BloggerID=484






#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline
#FreeShipping #MerdekaSale #9.9sale #WowStore








2 comments:

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐