Merdeka Giveaway by TarotTheFool

Merdeka Giveaway by TarotTheFool ||  Hai! Harini nak support giveaway sorang blogger ni...Aku nak jawab soalan yang blogger ni bagi, benda apa aku nak buat dan ke mana aku nak pergi lepas habis PKP ni....?? Syarat lain pun senang je..Ada link media sosial yang perlu difollow tu pun aku dah sedia follow sebenarnya.. 

Klik Banner Cepat!!! 

"Cerita sikit, apa yang anda ingin lakukan atau ke mana anda ingin pergi sekiranya tamat PKP?"


Hmm... Dalam masa sebulan awal selepas tamat, aku nak sangat jumpa nenek kat kampung Batu Pahat nun! (Kena rentas daerah).

Lepastu bawak botol spray sanitizer balik sana tapi tetap berjarak dan ikut lain lain SOP. Rindu! Dapat jumpa depan mata tu dah bersyukurr sangat weh walaupun mungkin tak berpelukan and sebagainya lah.

Lain lain tempat, tak terfikir lagi..Nak rentas negeri orang lain macam tak berani sangat tapi kalau tempat tu tak ramai dan sesak, boleh difikirkan. Zoo pun ramai orang, kan? Hmm..Rindu nak tengok haiwan..Hahahahha..

Sekian saja, keinginan aku. Mari, join giveaway ni ye.. Nak baca jugak korang nak kemana ek lepas PKP... 











Notahati: Agak malas ye kerja harini sebab dah enam hari cuti plus kena swab lagi harini.. 

Post a Comment

10 Comments

  1. Semoga tercapai hasrat Nona.
    Selamat berjaya.

    ReplyDelete
  2. all the best nona.. semoga semua impian kita tercapai lps pkp ni.. lama sgt terkurung dh kn?

    ReplyDelete
  3. Selamat bergiveaway Nona. Semoga ada rezeki terpilih.

    ReplyDelete
  4. goodluck ye. mama nak join tapi tak sempatan lagi

    ReplyDelete
  5. Selamat berGA & Semoga berjaya. Datang singgah dan support dari GA yang sama :D

    https://theathra.blogspot.com/2021/08/merdeka-giveaway-by-tarotthefool.html

    Selamat menyambut hari kemerdekaan buat kali ke 64. Merdeka! Merdeka! Merdeka!

    ReplyDelete
  6. Terima kasih kerana join Merdeka Giveaway, boleh semak senarai pemenang di link di bawah

    https://tarotthefool.blogspot.com/2021/09/pemenang-pemenang-merdeka-giveaway-by.html

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐