Juadah Berbuka Hari Ke-28 Ramadan

Juadah Berbuka Hari Ke-28 Ramadan || Semalam berbuka kat stadium. Sebab tengok bola pulak bulan bulan puasa nih 😂 Semangat tengok last game JDT dengan Ulsan (Korea) tuh. Alhamdulillah. Menang! Hahaa.. Actually, menang kalah belakang cerita cuma janganlah dibelasah teruk nau... Haha.. Yang utama sebab aku nak berbuka puasa dengan makanan kat Woodfire tu, satu satunya restoran yang bukak time buka puasa semalam. Dah dua kali lalu depan tapi tak try try. Semalam kali ketiga lalu, haruslah try.

Nak dijadikan cerita, aku keluar minit ke 30 camtu, orang ramai beratur dah.... Haha.. Siap ada yang dah booking meja nok... So tak dapatlah berbuka situ.

Tapi pihak stadium dah sediakan bubur lambuk, roti jagung dan mineral water untuk para penyokong semalam. So ambillah tu dulu... at first.


Bubur Lambuk

Thanks TMJ. Love!

Rasa sesudu je sebab aku dah aim benda lain kan..Macam tak berapa lapo lepas minum air. Lepas Maghrib, dalam pukul 8 camtu saja singgah Woodfire, pekerja tu cakap ada lagi lapan burger yang orang dah order tapi tak diambil ambil, so dia juallah kat orang lain. Haaaa..apa lagi..bersinar mata kitaorang..! Hehe.. Terus aku amek tiga, kawan lagi sorang amek empat burger. Gituh! 

Smoked Beef Burger

Smoked Beef Burger

Alhamdulillah, tercapai hasrat nak makan burger Woodfire 😋 Tak pantang ketat aih sebab nak raya dah ... Sedap sungguh juadah hari ke-28 Ramadan 😍 Sesiapa berkenan nak try, bolehlah singgah Stadium Sultan Ibrahim, Nusa Iskandar, Johor.




Post a Comment

3 Comments

  1. Dapat jugak merasa burgernya kan. Alhamdulillah rezeki..Syoknya berbuka puasa kat stadium. Debar tau tengok game ni malam ni. Last minit score..Tahniah JDT, next level.

    ReplyDelete
  2. Dapat jugak merasa burgernya kan. Alhamdulillah rezeki..Syoknya berbuka puasa kat stadium. Debar tau tengok game ni malam ni. Last minit score..Tahniah JDT, next level.

    ReplyDelete
  3. Dapat jugak merasa burgernya kan. Alhamdulillah rezeki..Syoknya berbuka puasa kat stadium. Debar tau tengok game ni malam ni. Last minit score..Tahniah JDT, next level.

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐