Juadah Berbuka Hari ke-27 Ramadan.

Juadah Berbuka Hari ke-27 Ramadan || Hai, ada yang dah pulang ke kampung halaman ke tuh? Jammed teruk takk? Stay safe and take care ya! Now TV kat rumahku dah okay.. Fuh, lega...  Okay, ini apa yang aku makan untuk berbuka. Gambar snap lelaju sebab dah masuk waktu berbuka. Haha..

Pulut Kuning

Pulut kuning FREE dari company sebab join meeting berkaitan safety petang tu...Dan tembikai. Sebab teringin betul nak makan tembikai 😍 Kenyang betul! Pulut pengganti nasi... 




Notakaki: Belum balik kampung lagi, ada benda lain nak kena buat... 


Post a Comment

3 Comments

  1. Alhamdulillah..sebbaik elok dah TV tu. Rezeki dapat makanan jugak. Sedapnya pulut kuning. Dengan rendang ke tu dalam bungkusan?

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐