Selamat Hari Pekerja

Selamat Hari Pekerja || Hai?! Kerja ke harini? Moga tetap bersemangat kerja pada hari ini. Itulah rezeki, time nak raya ada rezeki kena kerja, OT dan sebagainya walaupun ada masanya tak redha kena kerja time time yang kita tak nak tu... Kan.... 

Selamat Hari Pekerja atau hari Buruh buat semua yang bekerjaya tak kira dalam sektor goverment atau swasta. Kita semuaa bekerja demi diri sendiri, keluarga dan negara!

Dengan bertemakan

Pekerja Tonggak Keluarga Malaysia Dalam Pemulihan Negara


Nampak sangat betapa pentingnya kita dalam memulihkan sumber pendapatan dalam negara kita sendiri. Lebih lebih lagi selepas bertahun masalah Covid melanda. Ayuhlah kita berusaha dan membantu Malaysia ye..

Barangsiapa yang bersusah payah mencari nafkah untuk keluarganya, maka dia serupa dengan mujahid di jalan Allah

(HR AHMAD)

Apa pun pekerjaan yang kita buat, cuba buat sebaiknya..Tanpa pekerja yang bertanggungjawab, susahlah sesebuah company atau pertubuhan tersebut. Semoga bos dan pekerja bawahan saling menghormati dan menghargai sesama kita. 

Kerja

Tepek gambar kerja... Hahaa

Stadium Sultan Ibrahim

Ni pun kerja...Part time 😂



Sekali lagi, Salam Hari Pekerja korang!! Untuk suri rumah pun, selamat hari pekerja jugak ya.. 😂 Sambung kerja kat dapur...



Notakaki: Alhamdulillah, masa update ni dah selamat sampai kampung.. 



Post a Comment

1 Comments

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐