Berbaloikah Harga RM38 'Resepi Warisan Meldrum Buffet Lunch' kat GBW Hotel kalini?

Berbaloikah Harga RM38 'Resepi Warisan Meldrum Buffet Lunch' kat GBW Hotel kalini?

Berbaloikah Harga RM38 'Resepi Warisan Meldrum Buffet Lunch' kat GBW Hotel kalini? ||  Haaa.. Soalan mengancam. Berbaloi ke tidakk? Lebih 10 menu ada termasuk desserts. Tidak terlalu banyak and tidaklah terlalu sedikit πŸ˜ƒ  Nak makan  lunch dalam suasana hotel tapi murah dan sedap? Yes, Nona suggest tempat ni guys! 

Serious, kalau biasanya aku makan kat luar tiga empat lauk, ada masanya dah berbelas ringgit tau.. Belum termasuk aku beli desserts, sushi atau tambahan lain.. Mahu sampai rm50. Kat GBW Hotel, berulang kali aku makan dan menu pelbagai. Okay ke tak tu? Of course it is! Hehe.. Aku paling suka dengan kelembutan kambing Masak hitam kat bawah ni! Dua kali tambah makan kambing ni and Ayam Panggang Percik! 

Haritu lunch bawak mak sekali...Mak aku pun suka walaupun tak makan banyak , merasa ler makan dengan ulam ulam kegemarannya.. Kenyang terus sampai malam kau! Hehe!

Kambing Masak Hitam

Kambing Masak Hitam

Ayam Panggang Percik

Ayam Panggang Percik

ikan Bawak Tiga Rasa

Ikan Bawal Tiga Rasa

GBW HOTEL

Tempura bercampur dengan keledek dan sebagainya.
Sedap!!! Krup krap! 

Telur

Telur Kerutuk

Healthy

Ulam ulaman, rojak dan sayur kailan

Kek coklat

Desserts

Minuman

Air panas dan air sejuk disediakan. 


GBW HOTEL

Ruang makan yang selesa dan bersih. Yes, kalau korang buat tempahan 15 Pax dan ke atas, boleh dapat FREE Cake yer berserta ruangan pentas secara FREE jugak.


Bagus betul lah GBW Hotel Johor Bahru ea! Murah dan harga yang mampu bila tengok promo 'Resepi Warisan Meldrum Buffet Lunch' ni πŸ‘ Murah bukan setakat murah tapi murah yang berbaloi! πŸ˜„

RM38 (Dewasa) 
RM27 (Kanak-kanak/Warga Emas) 

AND sekali lagi saya nyatakan, kalau kita buat tempahan 15pax & ke atas, dorang bagi FREE 1/2kg kek. Lepastu, ruang pentas untuk menyambut hari lahir atau apa apa acara tu pun dorang bagi kita guna FREE jer.. Bebas ikut suka mu 😍

Oh yaa! Seperkara lagi, sempena perayaan Krismas yang bakal berlangsung nanti pun ada promo buffet menu tau, harga memang murah la ceritanya 🀩 

Festive Fiesta Christmas Buffet Lunch 

Date: 24-25 December (1200-2.30PM)

Adult: RM55 nett
Children/Senior Citizen (Above 60 years old): RM38nett

MELDRUM SIGNATURE CHRISTMAS EVE BUFFET DINNER

24/12/22 - Begins at 6.30PM
Adult: RM98 nett (Buy 5, Free 1)
Children (6-12 years) & Senior Citizen (Above 60 years old) : RM65 nett

Untuk maklumat lanjut, boleh contact:

Mr. Syahmi : +6016 710 0048 
Ms. Aiza : +6016 723 3558 
Ms. Urfa : +6016 710 0073















Post a Comment

6 Comments

  1. Murah betul. Susah sekarang jumpa harga begini untuk buffet.

    ReplyDelete
  2. Kalau dah Harga RM38 memang berbaloi2 sgt tu

    ReplyDelete
  3. That was an amazing day when I visit the Hotel with my family and i was quite busy in searching for cheap essay writing service Uk because i was new in the town and then someone in the hotel guided me about this, that was great day.

    ReplyDelete
  4. Considering the value proposition, the RM38 price for the 'Meldrum Heritage Recipe Buffet Lunch' at GBW Hotel seems worth it, especially when evaluating its potential impact on b2b lead generation service. Indulging in this unique culinary experience can create networking opportunities, foster business relationships, and potentially yield valuable leads for your company.

    ReplyDelete
  5. Exploring the delectable world of 'Resepi Warisan Meldrum Buffet Lunch' at GBW Hotel raises culinary delight. Much like savoring flavors, ensure comfort for little ones with teething tubes—an essential indulgence for growing smiles.

    ReplyDelete
  6. Delighted to hear about the 'Resepi Warisan Meldrum Buffet Lunch' at GBW Hotel! 🍽️ For seamless event experiences, connect with our premier mobile app development company in florida. Elevate your occasions with cutting-edge technology and digital finesse. Cheers to memorable events and innovative solutions!

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .