Wordless Wednesday: Dapat Goodies Dari Pengantin

Wordless Wednesday: Dapat Goodies Dari Pengantin 

Goodies


Post a Comment

12 Comments

  1. Pergi kenduri kawen di Johor je dpt telur pindang. Sedapnya, rindu pulak nak makan telur pindang.

    ReplyDelete
  2. Best nya telur pindang, kegemaran akak tu

    ReplyDelete
  3. Sedapnya telir pindang...
    Sekarang ni bagusnya give pengantin banyak bagi makanan kering kan..
    Kalau tempat saya @ Kedah give popular kicap,kopi,serbuk kari,roti..telur & megi pun ada🤭

    ReplyDelete
  4. Dapat Gardenia lawa packing goodies nya.. ;)

    ReplyDelete
  5. Memang seronok dapat lagi-lagilah yang disukai macam kek.

    ReplyDelete
  6. apa di dalamnya? mama penah dpt gak mcm ni dlm nye mee kuning

    ReplyDelete

Thanks For Coming!
Terima Kasih Kerana Singgah!