Dine in Ala Carte Menu sempena Football Fever (World Cup 2022) kat Thistle, JB

Dine in Ala Carte Menu sempena Football Fever (World Cup 2022) kat Thistle, JB

Dine in Ala Carte Menu sempena Football Fever (World Cup FIFA Qatar 2022) || DEMAM BOLA! Berdebar betul! Ya, sekarang masih dalam musim bola, World Cup FIFA 2022 Kan.. So we can call as Football Fever lah! Seronok tengok banyak negara terlibat dalam perlawanan World Cup ni! Kita pun main teka teka siapa agaknya yang bakal menjuarai title juara di mata dunia ni.. Huhu 🀩

Yang lebih menariknya haritu aku tengok game bola kat hotel! Saja nak merasa tengok bola kat hotel pulak.. Kalau kat rumah and kat mamak done.. Kalini saja try dine in ala carte menu kat Thistle Hotel, JB sambil menonton bola. Terpulang nak order menu apa.. Ada macam macam menu! Sediakan ongkos sahaja yaaa... 

Time tu South Korea lawan Ghana. Of course aku support South Korea tapi at the end, kalah pulak..Hahaha.. TAPI not too stress, sebab aku enjoy with the foods dan persembahan nyanyian from 'The Flaming Notes' yang ada malamtu! πŸ˜ƒ Berhibur sambil tengok bola, kurangkan sikit debaran harapnya... Hehe.. 

FIFA WORLD CUP


Thistle Hotel, JB

Screen besar disediakan, dan kita boleh duduk depan tu untuk tonton bola dengan lebihh jelas! Penyanyi akan start menyanyi di bahagian belakang, kita kat depan tengok bola. Itu gambaran suasana penuh yang aku boleh story. 

Sambil tu, order makan makanan yang ada dalam menu 🀩 Antaranya seperti di bawah: 

WORLD CUP FIFA QATAR 2022

Jumbo platter (RM48)
Ada nachos, chicken wings, fish finger Dan Fritto Misto

Pizza

Pizza pelbagai Jenis


Buffalo Chicken Wings

Buffalo Chicken Wings (RM32)
Dalam set ni ada deep fried crispy chicken wings Dan nachos chip berserta sauce and mayonnaise macam gambar kat atas. Sedap! I love this!

Spaghetti Aglio Olio

Spaghetti Aglio Olio King Prawn Thermidor

Manggo Dessert

Tertarik dengan keunikan dessert nih! 

Tiramisu

Tiramisu with Shaved Dark Chocolate

Football faver

Minuman kena ada. Nyummm!

Hotel Thistle

Suasana malam kat sini. Cantiknya haih!
Makan sambil tengok bola dan ditemani dengan view macamni... Alahai... seronoknya rasa 🀩 Ini one of hotel yang ada view cantik kat Johor 🀩


FOOTBALL FEVER!
Jom nikmati makanan Italian-Asian semasa menonton World Cup football game! Lepastu enjoy jugak menonton 'The Flaming Notes' adakan persembahan yang sangat best setiap malam Dari jam 7.30PM sehingga 1130 PM! Nice tu!!! Happy Hour 1 + 1 and 30% off on food bill ya.
Lokasi: Oasis Restaurant & Bar at Thistle Johor Bahru
πŸ“’Offer ends on 18 December 2022
πŸ›‘Closed on Tuesday
πŸ••6.00pm - 12.00am
For reservations and other menu details:
πŸ“ž 07-267 8999
πŸ“± 012-789 2092 (WhatsApp)


Baca juga: 16 group yang layak ke Final World cup FIFA QATAR 2022

Post a Comment

10 Comments

  1. wowwwww menu nampak ringkas tapi tetap menarik tu...!! kita terasa kat tekak dah ni air tu hahaha

    ReplyDelete
  2. harga dia.. seram.. tapi sesekali ok la

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaa..Iya..asheshekaliii..ikut la nak menu apa..

      Delete
  3. waduh bestnya suasana, menu yang dihidangkan semua pun nampak aduhai sedapnya

    ReplyDelete
  4. Lain macam suasana tengok fifa dekat hotel. Pengalaman baru. Mesti best kan

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .