Majlis Exchange Gift Dan Makan Makan

Majlis Exchange Gift Dan Makan Makan

Majlis Exchange Gift Dan Makan Makan ||  Sempena musim perayaan bulan 12 ni, tempat kerja aku adakan majlis makan Makan Dan exchange gift harini. Aku? Haruslah join memeriahkan suasana.. Yang bestnya part makan makan, Konsep potluck tau selain daripada Manager belanja makan Nasi Padang πŸ˜ƒ

Gift

Nasi padang

Nasi Padang, Mihun Dan Makaroni sebagai menu berat.

Potluck

Meriah dengan makanan!!! 😍

So aku bawak apa??

Tauhu begedil

Tauhu Berlauk! Sedap Tau! Licin ye, aku beli beberapa ketul je pun πŸ˜‚

Nasi padang

Sedap urat tu! Lembik lemak lemak! Pucuk paku..Kalau boleh, semua yang ada tu aku nak makan! KAH!

Hadiah

Me dapat hadiah ni!! Kitaorang dimintak bagi hadiah yang berharga minimum RM15 😁

Christmas tree

Posing dulu ngan pokok hiasan ni.

Vochelle

Chak!!! Ini dia 😁 I like! Dapat coklat! Box besor pulak tu.. hehe.

Alhamdulillah! Aku suka event exchange gift begini ye..
Siapa ler yang cakap, kalau join event gini bermakna Nona meraikan Krismas..Haiyooo! Aku just suka that concept tentang memberi Dan menerima hadiah. Kan happy tu jadiknya! Membahagiakan orang lain tu best Kan πŸ˜ƒ Huhu.. Sekian entri harini setelah ditanya blogger sis Lin πŸ˜‚





Notakaki: Berdebarnya majlis esok kat tempat kerja😌


Post a Comment

18 Comments

  1. wah..meriah!! i like...
    menu dessert pun, sgt wow yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaaa..betul tuhhh..Meriah! Sedappp! Woww gitu!

      Delete
  2. Meriahnya mknn!! rambang mata tgk... x salah pun tukar² hadiah kita just nk menghappykan org kan? tp mmg ada yg anggap menyusahkan (ni yg kedekutl& berkira)... hadiah nak, tapi nk beli hadiah bg kt org susah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..Kan..mmg meriah 🀭

      Betul..tak Salah pun.. Maybe lah rasa membazir RM15 tu. Maybe mind set cakap, patutnya x kisah bagi berapa berapa pun asalkan ikhlas πŸ˜…

      Delete
  3. igt masa kat uni..suka tukar2 hadiah macam ni.. xpyh tunggu krismas...haha

    ReplyDelete
  4. Seronok dpt hadiah! Makan2 pun best.

    ReplyDelete
  5. bestnya ada macam-macam menu makanan... bestnya tukar-tukar hadiah

    ReplyDelete
  6. non, tu tauhu bergedil ke tauhu berlauk?

    ReplyDelete
  7. Alamak sayapun suka kalau dapat hadiah coklat. Itu memang coklat kegemaran saya, coklat bola menyaluti kacang hazelnuts.

    ReplyDelete
  8. Sayapun suka kalau dapat hadiah coklat. Kegemaran coklat menyaluti kacang hazelnuts.

    ReplyDelete
  9. wah meriah la . byk makanan hadiah pun best2

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .