Mudahnya Buat Duit Dengan 'MAUKERJA' : Edisi Freelance

BUAT DUIT DENGAN 'MAUKERJA'  || Assalamualaikum dan hai semua ! Saya nak beritahu satu berita gembira ni dekat semua orang yang kita sebenarnya boleh buat part-time hanya menggunakan internet dan bekerja dari rumah sahaja! Senang sebenarnya sebab dah terbukti betul dan ini bukan scam. Saya ulang, INI BUKAN SCAM tau!

Kalau kita nak mengharapkan gaji bulanan kita sahaja memang tidak mencukupi! Nak tak nak
zaman sekarang kita perlu buat dua, tiga kerja untuk menampung perbelanjaan harian kan.. Okay disini saya nak share satu laman web yang dijamin betul dan bukannya scam!

Adhance.my merupakan satu program untuk menjana pendapatan tambahan dengan hanya
menggunakan komputer sahaja ! Ia boleh dilakukan secara sepenuh masa atau separuh
masa, bergantung kepada anda! 'Maukerja' merupakan salah satu syarikat yang bernaung
di bawah syarikat Adhance ni. Adhance membantu golongan pencari kerja dalam
menyediakan jawatan kosong di Malaysia. Selain Maukerja, Internsheeps dan Ricebowl
juga bernaung di bawah Adhance.


APA KELEBIHAN PLATFORM ADHANCE?
Seronoknya apabila kita dapat tolong kawan-kawan yang tengah cari kerja dan disamping itu
kita dapat duit poket juga sambil-sambil menolong orang lain cari kerja! Diingatkan sekali lagi
ini bukan scam tau, sebab ramai yang dah cash out hasil dari Adhance ini !

SIAPA YANG BOLEH JOIN JADI FREELANCER?
1. Pelajar
2. Fresh Graduates
3. Pekerja Sepenuh Masa
4. Pencari Kerja
Permohonan anda mungkin akan mengambil masa untuk diluluskan. Daftar sekarang!

DAFTAR ADHANCE SEKARANG (DAFTAR PERCUMA)

Sila tekan link dibawah ini untuk mendaftar !


Selepas klik untuk mendaftar, akan keluarlah paparan seperti di atas.

Pastikan isi step 1-4: isi nama penuh, email, password dan mobile phone.
Step 5 biarkan saja. Dah emak details? Puas hati dah? Tekan butang SUBMIT!

Permohonan anda tidak akan diapprove secara auto ya. Kena tunggu admin view
permohonan anda terlebih dahulu dan admin akan approve akaun Adhance anda.
Sabarlah menanti okay! Hehe..


Bila akaun dah approved, lihat pada tab bahagian atas tu 'ACCOUNT' > Klik
'PROFILE'. Sila kemaskini profile anda. Sekiranya anda tiada blog, boleh masukkan link
blog Maukerja sebagai blog link anda. Sekiranya anda ada blog sendiri, ha masukkan
link blog anda okay!

Ruangan profile : Paling penting adalah details nama penuh anda, nama bank dan
no akaun bank anda. Jangan silap key-in pula! Recheck pleaseee :D
Tab 'JOBS'> 'SEARCH JOBS'

Sekarang kita fokuskan pada pencarian kerja kosong. Mudah sahaja, don't worry too
much! Dekat tab 'JOBS' > Klik 'SEARCH JOBS'.



Di bahagian SEARCH JOBS, boleh cari kerja berdasarkan position kerja (contohnya:
Human Resources) atau nama syarikat (Contohnya: Oppo). Selain itu, anda boleh pilih
lokasi kerja kosong. Sekiranya anda tinggal di Kuala Lumpur, pilihlah lokasi di Kuala
Lumpur. Job Type pula terbahagi kepada dua: Full Time atau Part Time. Bahagian lain
selalunya saya biarkan saja.

Di bahagian bawah SEARCH JOBS, terdapat pelbagai jawatan kosong yang
dipaparkan. Perasan tak ada dua group? Group A merupakan jumlah ringgit tertinggi.



Sumber: Adhance

PAYMENT & TIERS
1. What is the payment structure like?
Please note that all applications made before 16 April 2019 will be paid a based on
each job tier per applicant. After 16 April 2019, payment will be based on Group Job as
below.
There are two types of ads you can choose from:

1. MauKerja Jobs:
a. Group A Job Ads
▪ You'll get RM 3 per applicant who have good quality.
▪ You'll get RM 1 per applicant who have average quality
b. Group B Job Ads
▪ You'll get RM 1 per applicant who have good quality.
▪ You'll get RM 0.5 per applicant who have average quality
2. Ricebowl Jobs:
a. You'll get RM 4 per applicant who have good quality.
b. You'll get RM 1 per applicant who have average quality
Note: Fee for all of job in the group only be paid for 25 first applicants for this job, and
this quota of applicant will be contested among partner.

2. What is Job Group A ?
These are the ‘super hot’ jobs, which we need to promote urgently. You will
automatically receive an email when there is a job parked under this group so you can
start promoting it and earn at the highest tier.

3. When will I be paid?
We will issue a summary statement of your total earnings based on the 1st to the 16 th
of each month, and payment will be remitted 17th if the total exceeds RM100. If the total
is below RM100, payment will be remitted on the month when the accumulated amount
exceeds RM100.

For example:
On Jan 2019, your earnings total is RM99. You will not able to cash-out as the minimum
cash-out amount is RM100, On Feb 2019, your accumulated earning is RM400. You will be able to cash-out as it has exceeded the RM100 minimum cash-out amount.

As we issue payment by cheque, please allow up to 7 days for bank processing.

4. Is there a minimum or maximum amount paid per job?

For the time being, we will pay for the first 25 applicants who have good quality per job ad promoted, and 25 applicants who have average quality per job ad promoted, so total
is 50 per job

For example:
If the job is under group A, after getting 50 applicants, there will be no payment after
quota is filled.

Here’s a sample calculation:
Group A Job: Teacher
You bring in 75 applicants with good quality. And 50 Applicants with average quality.

Your total earnings will be as below:
First 25 applicants: under group A with good quality. Earning = 25 x RM 3 = RM 75
26 –75 applicants:. No earnings at this level.
First 25 applicants: under group A with average quality. Earning = 25 x RM 1 = RM 25
26 –50 applicants:. No earnings at this level.
Total earn for this Job Teacher = RM 75 + RM 25 = RM 100

5. How do I know if the job’s Group has changed?
Our system will automatically send email to you once a job group changes. Or you can
login anytime to check the job ads’ group.

6. What if the applicant from my website applies for a different job than the one I
promoted? Do I still get paid?
Yes, any applicant who is referred from your website and any job they apply to will
count into your earnings as long as the job is under a paying tier. Do note that their
session on our website expires after an hour of inactivity, and any applications after that
to jobs other than the jobs you’re promoting will not count to your earnings.

PENGALAMAN SAYA DENGAN ADHANCE?
Terbukti berkesan ! Setakat ini saya dah dapat 2 kali pembayaran!
Ini buktinya :



Jujur kata, ini adalah part-time yang paling seronok dan mudah! Sebabnya, anda hanya
perlu mempromosikan kerja kosong dengan cara copy paste sahaja di semua platform
media sosial dan dari situ dapat membantu anda meraih pendapatan sampingan
dengan mudah! Jadi tunggu apa lagi ? Jom daftar dengan segera!

Untuk mendaftar, sila klik link ini :
https://www.adhance.my/registration?refer=MP1YG8BRF5958

6 ulasan:

  1. eh macam best pulak kan..sesuai la siapa cari kerja tolong orang cari kerja

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yupp..kerja kita, tolong orang yang tengah cari kerja

      Padam
  2. Bagus juga ya ada macam ni. Memang memudahkan untuk dapatkan kerja

    BalasPadam

Thanks For Coming !
Please Left a Comment and Support.
Be careful and Pray the Best.