AKTIVITI HUJUNG MINGGU di rumahhh ??

Assalamualaikum, haiii ! Alhamdulillah, apakah aktiviti hujung minggu yg boleh dilakukan di rumahh ?   Nak-nak anak2 memang cepat bosan kan, kalau tak buat apa2,  lepas bosan, mulalah bising2, fuh !

So, jommm beraktiviti di rumahhhku syurgakuuuu, hehe~  Bolehh berrjimattt minyakk, dan inshaALLAH, lebih merapatkan hubungan family.....  



Ajar, main dan memasak bersama anak-anak


Kemas bilikkk  and rumahhh



Main dam 



Berlumba pasang puzzle 



Order makanan luar, delivery ke rumah  . Alah, sekali sekala je :)




Cuci sendiri kenderaan di rumahh 



Tonton televisyen, atau movie...sama ada beli DVD baruu atauu, DOWNLOAD di mana-mana shj



Ha, cam aku, hari ni aku akan ke sesuatu tempat yg sgt awesome !

Nak me-relaxkan dirikuuuu dannnn mencuba tempat ni,, ehheeehe ~

Tmpt ni? aku akan update lebihh nanti, tp area Johor saja :) Kelihatan  cool dan unik beb !



Ta zabarnyerrr, sbb FREE, anddd buat aktiviti sendiri !!!! yuhuuuuuuu !

Doakan aku and adik selamat pergi, semasa dan perjalanan balikkkkkkk ~

amin !


4 comments:

  1. aminnn. semoga selamat sampai dan balik.

    wah apa tu yg last sekali tu.. macam menarik je hhee

    ReplyDelete
  2. semoga dipermudahkan segala urusan..

    ReplyDelete
  3. wahhh.. pergi mana la tu...

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #18. (^_^).

    Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2015/09/senarai-url-blog-18.html

    - Mia Liana -

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐