Rindu Pulak Permainan Lompat Lompat PULAK MAIN LOMPAT LOMPAT TANGAN ! LOMPAT2 KAKI!

Rindu Pulak Permainan Lompat Lompat || Assalamualaikum ! Haii, alhamdulillah untuk hari ni :)



Tetibe, aku ter rindu dekat permainan ni, memang tak dapat lah nak riang ria camni lagi, 



Ha, Lompat lompat tangan, start dari zero point ! Memang dulu aktif, siap lat ta li lap nak pilih partner or group...Kalau yang hebat hebat, memang menjadi pilihan....Hahaa, punyalah nak menanggg kan ~

Dalam game ni, ada tapak harimau, tapak gajah, cermin ajaib, longkang kecik, besar...

Eh, serious rindu! Korang pernah main gini tak??





Notakaki: Entri ini dikemaskini pada 2021.


Post a Comment

4 Comments

  1. Salam Singgah...
    rindu zaman² kecik....

    ReplyDelete
  2. betul tu.. zaman tinggal dekat kampung.. pergghhh.. memang ohsem arr.. tu belum kira panjat pokok langsat makan atas pokok.. kihkihkih..

    ReplyDelete
  3. hihi...lejen ni game2 ni semua budak skg tau men gadget je kan^^

    jemput baca sihat cantik dari dalam

    ReplyDelete
  4. Wih jadi inget masa kecil dulu.
    apakah masih ada permainan ini jaman sekarang?

    Gaya Lompat Tinggi

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐