BILIK HOTEL BERBENTUK CONTAINER !!!!!

Assalamualaikum, haiii ! Alhamdulillah, masihh bernyawa :) Ok, juz short entry , memandangkan esok aku  drive  ke tempatnye :) nak enjoyyy beb ! kikikiii ~


TENGOKKKK NIHHH ! PERGHHH, BERGANTUNGAN PADA TIANG ! (bhasa ape daaaaa )

Huhu, RARE betol kan !




AHAH, Ini bukan tmptnye, yg nona nak g.....cuma ni salah satu konsep  yg sama mcm tmpt yg bakal daku pergi nihhh.... KONSEP GUNA CONTAINER weh !

PERHATIKAN Bentuk, and kaler nye , memang unik.....TAPI mcm menyeramkannn kan ? Hehee. yuppp,  itulah hakikatnye. WELL... Library  ni kelihatan  ohsemmm dong ! Lokasi : Indonesia :)


Esok, bersamaan hari Sabtu, nona akan ke sesuatu tempat :) tapi di Johor punya..... inshaALLAH, doakan keselamatan daku n sister  ok    ^_^  Kenapa nona kena pergi? Sebab nona nk review... mcm mana leh kena review lakk? Sebab nona menang Giveaway hari tuuuuuuu ! Winkkkk3~



Alhamdulillah ~  Sambil-sambil menenangkan mindaaaaa, bwk adik cuti-cuti sebelum PT 3 ! ni pre-hadiah sebab ade naik markah untuk some subjects , hehee~



Ape giveaway? nak ke mana tuuu ? HAHA !

Yg tahu tuuu, pastilah tahuuuu, yg nak  tahuuu? Tunggu Nona update yaww,

sementara tuu, boleh ke IG : @senyum2    (ni kedai sayaaa)

atau   IG : @gelaktawa  (personal)


Tak sure akan update pic di mana, mybe kat personal IG la kann ~tp ikut kerahjinan and line interrnetttt jugekkkk ~


For TWO DAYS, ONE NIGHT , hope it is one of sweet memory ! Tapi kalau ade suami kann bestt, hahahaa..gataiii, dari siang td dok nak kaweng jaaa ! Takpe2, bawak org len duluu, nanti next timee pegi lg, bawak husband lak, kalau best lahh.............. inshaALLAH <3










2 comments:

  1. unik. kreatif.. macam mana la rupa dalamnya ek.. hehe

    Jemput singgah k..

    Entry terkini "Aperture Squad Artwork"




    ReplyDelete
  2. wa.. giveaway yg mana ni..
    anyway tahniah.. enjoy ur holiday

    Jom singgah blog : Nurfuzie.com

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐