10 TOP KOMENTATOR BLOG NONA PADA TAHUN 2021

10 TOP KOMENTATOR BLOG NONA PADA TAHUN 2021 || Hai! Salam 2022 sekali lagi! Sihat? Moga terus sihat dan tabah harungi kehidupan yang penuh dengan ujian dari-Nya. Pelik ker tetiba Nona ada list Top Komentator? HAHAHHA.. Ye, inilah pertama kali sepanjang berada dalam dunia blogging. Nona buat list camni tau! Saja buat sempena 2021 blog ni capai 1 Juta PV haritu. 

So apa kata share sikit rezeki yang ada. InshaALLAH 2022 ni akan lebih stabil kewangan. Amin! Apa pun, terlebih dahulu Nona nak ucapkan berbanyak banyak terima kasih kepada semua yang berkunjung ke sini sama ada secara silent atau terang-terangan drop comment kat dalam entri saya. Semoga dilimpahkan rezeki buat kalian ye. I love you all!

Jom tengok list mereka yang drop banyak komen sepanjang 2021 di blog saya. 

Top Komentator


10 TOP KOMENTATOR TAHUN 2021 UNTUK BLOG NONA

1. Azhafizah

https://www.azhafizah.com/

2. Atie Zieya

http://zieyaweasley.blogspot.com/

3. Ako Tetap Ako

https://anakomak6.blogspot.com/

4. NA

http://me-soul-searching.blogspot.com/

5. Warisan Petani

http://warisanpetani.blogspot.com/

6. Atiqah Najihah

https://www.atiqahnajihah.com/

7. Rabiahtul Adawiyah

http://rabiadawiyah21.blogspot.com/

8.Sis Lin

http://sislin76.com

9. Syazni Rahim

https://www.syaznirahim.com

10. CCL

https://cikcappuccinolatte.blogspot.com/


Boleh tolong emel nama, link blog, alamat dan no hp kepada Nona di nur2dunia@gmail.com. Nona maybe akan start post bila dah dapat semua details. Lambat, tinggal. Paling lambat mengepos barang mungkin adalah pada awal bulan Februari sebab ada beberapa hal lain yang Nona kena buat untuk Januari ni. So agak busy. Ikut pada timing and schedule, tapi don't worry. Anything i update okayh. Hihi~

Alhamdulillah. Again, thanks for all your support guys! Jomlah support mereka sekali! Nanti mereka mesti datang balas kunjungan korang! Hihi...

Notahati: Semua link blog akan dimasukkan ke dalam bloglist saya ye!

Post a Comment

18 Comments

  1. Tahniah semuaaa... Nnt kita email ye details tu.. Tq

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah termasuk. Nanti akak beri maklumat.

    ReplyDelete
  3. Tahniah buat semua..
    Sis memang jarang komen Non.. bagi peluang kat lelain hahahahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sis ada ler... Awal awal tu sis banyakkk komen..

      Delete
    2. Tu laaa saje kacau ko.. hehehehe

      Delete
  4. Wahhh, Kak Fiza menang banyak blog ni jadi top commentor.

    ReplyDelete
  5. tahniah semua.

    pemalasnya akak BW n drop komen 😆

    ReplyDelete
  6. Tahniah untuk semua . Dan tahniah untuk diri sendiri juga . Terima kasih nona .. Ccl akan email detail

    ReplyDelete
  7. Tahniah untuk semua top komentator nona. Tak sangka sebanyak itu komennya. Terima kasih juga nona rajin singgah blog kita :)

    ReplyDelete
  8. fiza memang terbaik.
    rancak di mana-mana tempek komen. kagum!

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐