Selesai Booster Dose!

Selesai Booster Dose! || Yaaa, aku geng Sinovac. So disarankan untuk mengambilnya before Februari 2022 katanya! Kalau tak, status my Sejahtera bertukar. Perghh! Plan nak ambil bulan Januari ni tapi my Sejahtera dah seru awal lah pulak, 29/12/21. Lengkaplah dos before masuk new year... Err..  

Aku suka sebab untuk cucuk booster haritu, taklah sejauh tempat cucuk vaksin kali pertama dan kedua ui. Dekat je dengan rumah. Dalam 10 minit kalau tak jammed dah sampai.  

Booster Dose

Effect haritu setelah dibooster, aku lenguh tangan untuk dua hari beb! Mengalahkan time cucuk Coronavac Sinovac haritu.. Haha.. Ini kali dicucuk dengan Pfizer..Wuuuu..Dua hari berturut turut kena layankan kelenguhan tu, sampai malam nak tidur pun rasa lagi tapi tak demam atau sakit lain, dan masuk hari ketiga, tak rasa pape dah. Everything is under control. Gituh! Badan aku dah ada SiZer! Sinovac+Pfizer. Lulz.. 

Alhamdulillahhh. Dengar dengar ada dose seterusnya. Ready tak ready...Geng Sinovac ah kena duluuu! Ikhtiar jugaklah kan. Moga diri ini terus bertahan. Amin! Agaknya sampai bila nak dicucuk ek. Tunggu Covid habis entah bila. Adui...


Post a Comment

10 Comments

  1. wah tahniah!! Akhirnya lengkap sudah vaksin awak... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi..Thank you...Alhamdulillah..Lengkap buat masa ni

      Delete
    2. Hihi..Thank you...Alhamdulillah..Lengkap buat masa ni

      Delete
  2. Tahniah! Geng Sizer. Hahaha ready dose keempat tak tu?

    ReplyDelete
  3. Tahniah dah dapat dos ke 3
    Mungkin ada dos seterusnya selepas ini

    ReplyDelete
  4. Geng pfizer dah tak boleh claim #pfizerclan la lepas ni, hihihi.
    Akak siang tak terasa lenguh dan sengal, malam jer sebab takleh nak pusing.

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah...selesai dah buttt mcm nak kena booster lagi kita ni..emmm..

    ReplyDelete
  6. samalah dapat booster dekat dengan rumah je. Syukur effect dia tak teruk sangat. Semoga baik baik je. Aaminn...

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐