Salam 2022

Salam 2022 || Assalamualaikum, hai! Salam 2022 kepada all readers! Alhamdulillahhh masih bernyawa dan masih bertemu tahun baru. Banyak aktiviti dan kegiatan dah kembali normal. Harapnya berterusan lah. 

Ini bermakna banyak event seperti majlis kahwin yang bakal diadakan. Waw. Dapat makan free! Manakala tempat kerja aku dah busy semula dengan audit segala audit, pergi memana pun kebanyakannya keadaan dah semakin sesak serta ramai orang. Apa pun, try the best untuk menjaga SOP dan teruskan kehidupan selagi diberikan nyawa dan kudrat. 

Suka duka itu pasti. Bagaimana mengawal emosi dan perlakuan dalam mengatasi sesuatu ujian mahupun pujian itu yang perlu diperhatikan semula.

Azam baru? Rahsia je..Nanti pencapaiannya kita cerita kalau rajin... Apa pun, all the best to you all! Semoga apa pun doa dan harapan yang baik akan dimakbulkan. Take care tau!

Okaylah, Nona nak buat blogwalking tahun baru harini sampai esok sekiranya line laju. Tunggu eh Nona datang..Haha.. 

New Year

Happy New Year 2022!
Serious for future! Gituhh! 



Notahati: Yay! Dah ada button previous and next post dalam blog ini


Post a Comment

7 Comments

  1. Salam tahun baru nona.. Semoga tahun 2022 akan byk kenagan indah2

    ReplyDelete
  2. Selamat melangkah ke tahun baharu
    Wak mohon maaf zahir dan batin

    ReplyDelete
  3. Happy New Year 2022. Betul tu kita dah dapat jemputan kenduri kahwin dah bulan ni. Dok fikir nak pakai baju apa 🤣

    ReplyDelete
  4. Selamat tahun baru 2022 nona. Semoga tercapai azam tahun baru. Aaaminn...
    yeay dah ada button senang nak access lagi. Camne buat tu?

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐