Bila Mood Update Blog Ke Laut....

Bila Mood Update Blog Ke Laut || Baru baru ni kan..aku rasa takda mood sangat.... Susah nak cakap pasal mood ni..Bila takda mood, nak fikir pun malas..Nak type lagiklah malasss! Kita simpan gambar aiskrim lah, dengan harapan mood kembali.. Aku terlalu overthinking kot...Haih..


Sedapppp! Brand Walls... RM3.50

Lagi dua aiskrim kat bawah ni, ada jual kat kantin tempat kerja aku... Lebih kepada rasa susu..tapi terselit la perisa tu..Aku cuba Perisa Oreo dan Durian. Ada lagi dua perisa, Strawberry dan Mango. Belum cuba lagi.




Mood memang betul betul lari, terbang hilang...hilangggg jauh sangat....
Tolonglah bawak mood tak baik aku ni pergi...

Tak suka rasa moody. Tak enjoy! Hm
....


7 ulasan:

  1. Shopping la sikit. Nanti ok la tu. Kalau akak lepas shopping rasa lega sebab ralit dengan barang2 yang baru beli. Jalan2 kat mall pun jadi la. Bila tengok macam2 lupa terus perasaan tak best tu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Balik rumah, teringat balik. Susah pulak rasa. HMMMMMmmmmmm

      Padam
  2. Mudah2an mood update blog kembali ke daratan

    BalasPadam
  3. semoga mood update blog datang semula..

    BalasPadam
  4. teringin pulak aku nak makan aiskrim tu non...

    BalasPadam

Thanks For Coming !
Please Left a Comment and Support.
Take Care!