Random Photo On Sunday

Random Photo || Share gambar buat kenangan.. Mana tahu one day hilang gambar gambar random ni dalam handphone, so leh tengok balik, throwback. Hehe..


Pelam Asam Boi
Sedap sangat Sebekas tu... Cukup Rasa ditambah dengan pelam yang rangup weh!

Kak Nisak tempat kerja aku bagi tempat letak kad yang baru.. dia tengok Aku punya dah buruk nau. Hahahaha

Beli alarm ni... Sebab bilik kami kat atas, kena tekan ni baru dengar

Boss aku namanya Daisy, dia belanja makan.
Nasi Biryani kau!

Makan bersama member baru ni....
Macam nak lagi lah! Hehe...

6 comments:

  1. Kad kerja ko tu nampak nau ko ni aduiii stress aku hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haahaahahaha.kelakooooo ....hahaha.jgn stress sis

      Delete
  2. pelam asam boi.. Tu asam boi dengan serbuk limau ke atau gula perang? Akak suka makan dengan serbuk daun limau//

    ReplyDelete
    Replies
    1. Serbuk daun limau..baru mantapp masaknyaaa..sedapppppp

      Delete
  3. nasi beriyani tu nampak sedap lerr

    ReplyDelete
  4. whattt kenapa ada angry birdddd dalam tu..hahahaha

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐