Random Photo Sunday Pertama

Random Photo Sunday || Hai hai hujung minggu..Hehe, pertama kali buat entri random photo, bagi mengisi ruangan di blog ni.. Ada je entri lain dalam draft tu, tapi belum rajin nak susun ayat. Maka kita tepek gambar gambar yang ada masanya tak pos ke Sosial media Dan saja buat kenangan...

First time makan brownies dekat Secret Recipe nih. Sedap! Harga RM9. Sesaja try gituh.

Ni burger Mc Donalds baru tu, Thai Curry Fish Burger kot namanyaaa... Sedap....Aku Tak beli yang ayam, saja nak rasa ikan punya.. Fuh! Ngam mengancam nok!

Latok! Errr, Tak minat lah..tapi kalau makan bersama nasi, rasanya ok je....
Berlendir gitu di hujung hujung.. Hehe..Aku kena makan dengan kuah Dan rencah, baru boleh telan! 

Kalau Tak, memang taklehla nak menelan benda alah ni..hahahahaah


Biskut Charcoal! Lama Gila gambo nih, masa pergi Melaka duluuuuu! Rangup, tak lemau, Tak berlemak sangat...Huhuuu....

Ok lah, itu je random photo pada harini.... 

Jadiklahhh buat buat update blog! KAHHH!

6 comments:

  1. Semua gambar makanan.
    Tak pernah makan latok

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeahh..ahaha.. gambo Makanan Paling banyak dengan gambo kerja..kalau dpt hp sy..aaahahaha

      Delete
  2. Latok tu pun Sis ko tak berapa suka makan, macam makan minum air laut hahahaha...tapi bila cecah air asam sedap woooo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yupp..makan dengan renncah lain baru Rasa sedapppp sikit la

      Delete
  3. Latok.. syoknya. Kami pernah makan kat sabah dulu, so lepas tu bila tengok latok takde la rasa kempunan sangat sebab pernah try kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeahh..betul..janji pernah try... Mmg makanan orang Sabah ni..

      Delete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐