Jamuan Open House Selepas Raya 2020!

Inilah Open House Lepas Raya 2020 || Yeah, meskipun Raya Aidilfitri telah habis, tapi untuk menjamu orang makan, tiada salahnya. Cuma ada had tetamu aje. So, baru ni dijemput datang makan ke rumah sis Lin.. Dah lama tak jumpa sis Lin and the gang yang lain.. 

Selfie dengan tuan rumah la semestinya...
Aku nampak sis Lin macam dah makin kurusss je...
Hehe... 

Ok lah, sampai sampai rumah rumah sis, hidangan dah disiapkan. Tuan rumah dah sesiap masak laksa Sarawak dengan Nasi Ayam! Ada air asam jawa jugak! Tapi untuk hidangan lain, kalau ada yang nak bawak bagi meriah meja, memang dialukan aje. 

Aku bawak apa??
Nona Manis! Ehh, Sapa lagi manis sekarang??
Gagaagaaaaa

Bersama dalam gambar ialah kak Afzan! (Klik untuk ke blog beliau)

First aku ngap ialah Nasi kerabu, sebab dah lama tak makan Nasi kerabu....disusuli dengan laksa Sarawak Sis Lin dan Nasi Ayam. Kenyang sungguh woi!

Sikit dulu portion, buat hilang ngidam.. 
Lamanyaaaa tak makan nasi kerabuuuu...

Jom Tambah Lagik!

First pandang, ingatkan Soto. Rupa rupanyaa..Laksa Sarawak! Pedassss sambalnya tapi sedap giler!

Mashehhhh tuan rumah... 

Ini seharusnya dari kak Sunah Sakura Kita!
Dah telan pedas pedas, makan manis manis pulak ye..

Geng media lain bawak, Adoi, sedapnya bomboloni durian tuuu!
Nak lagiiii! hihii...


Hi Kim! Comel la amoi ni, pakai baju kurung dari Zalora.. I love her baju kurung tuu!


Selfie Again!

Tetamu of the day! 

Selamat Hari Raya All!
Huhuu....
Ok, Hari Raya Aidiladha in advance, bolehhh??? Muahaha~

Psst, sebelum balik, haruslah lunaskan permintaan daku untuk bergambo di kebun Sis ni...
Lighting tak on point kalau nak nampak tanaman-tanaman lain,  jadiknya..pose kat sini jela.. 
Alahai.....Sejuk mata tengok kura-kura berenang...pokok-pokok hijau kat kebun Sis Lin ni haaa...


Terima Kasih Sis, Jemput Saya. 
Hidup Pengerusiii! Tiberrghhhhh!!!!
Moga sihat selalu dan berbahagia dalam kehidupan. AMIN








Notahati : Dahhh, dahhh..... kena start jaga balik berat badan, sebab naik mendadak now!











10 comments:

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐