Lirik Lagu Hapus Nyanyian Masya Cantik

HAPUS || Finally, ada lagi lagu baru..and official video pun dah release... Sedih betul lagu dari Masya ni..Aku memang minat dia dari dia Mula Mula masuk industri ni.. Cute orangnya.. 

Lagu Hapus ni, bila dengar..Rasa sakit aje..tengok klip video pun Rasa sakit! Bukan sakit telinga sebab Tak sedap ke apa..tapi sakit di jiwa.. Lelaki tu mainkan hati perempuan tuuu..Sedih gilo! Menyampah Tau!!

Mehla dengar sama sama..hayati liriknya...

Tajuk : Hapus
Penyanyi : Masya

Lelap mata ku merenung jauh
Terlerai dengan kata-kata indah
Terlepas dari rayuan tanpa bicara
Cinta tak setia

Hapus semua kenangan bersama
Melenyapkan semua kenangan kita
Tak lagi mencinta tak lagi merindu
Aku kan menjauh

Terhapus segala rasa rinduku terhadapmu
Berbisik kasih yang menikam dalam jiwaku
Kamu yang menghancurkan cintaku

Luka yang selama ini sakit ku rasakan

Kau hancurkan segala rasa cinta
Meratap pilu ku kan menjauh

Terhapus segala rasa rinduku terhadapmu
Berbisik kasih yang menikam dalam jiwaku
Kamu yang menghancurkan cintaku
Luka yang selama ini sakit ku rasakan

Menatap langit yang enggan
Berbicara tentang cinta
Terpejam ku terlena dari mimpi indah
Cinta aku harus pergi
Tak berdaya lagi ku menanggung semua ini
Tak berdaya lagi menanggung derita semua ini

Hapus...Rasa Sakit Itu.....

Fikir sebaiknya untuk kehidupan...

5 ulasan:

  1. masya ni yang mana satu ye? Yang dulu masuk nyanyian astro untuk budak2 tu ke?

    BalasPadam
  2. Engko pun suka ek lagu ni, sama anak sedara aku si Mia tu, tak padan kan hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Seriouslyyyyyyy..HAHAHA... Niceeee Miaaaa..KAH...

      Padam
  3. ko jangan terluka sangat non....

    BalasPadam

Thanks For Coming !
Please Left a Comment and Support.
Take Care!