Oh, Begini Rupa Nasi Goreng Daging Salai Warung RT

Pertama Kali Makan Nasi Goreng Daging Salai || Masa sampai kat meja, aku terkejut. Eh, ini ke..Aku ingatkan jenis berkuah tuuu..Masak lemak.... Ok, baru sedar..itu kena order Daging Salai Masak Lemak Cili Api... Ini daging yang dah disalai tapi kemudian dicampur kedalam Nasi Goreng... Noob betul Nona! Hahahahaah... Terasa Vunguks seketika..

RM 8. Tak pedas, portion memang cukup untuk seorang Nona! Hehee...

Daging lembut, Tak liat!

Yup, benda pertama kalau nak makan daging, memang kena tengok liat ke idok...Lebih penting lagi, bukan takat seketul dua je daging dalam nasi goreng tuh.... Kalau gitu, memang aku banned la...Hahahaa..

Rasanya sedap, aku suka! Cuma next time kena mintak buat pedas pedas..baru lagi kick la ...bagi aku si pencinta pedas....

AREA MANA TUH??!

Kedai area U Sentral, Masai, Johor. Kedai ni baru bukak tau...

Banyakkk lagi menu mereka kat sini ye...Boleh try!
Rambang mata pilih nak makan apo.. Western ke.. Melayu ker..... 


Singgahhh Warung RT! Lepas singahh, boleh shopping dalam mall tu..Kah!


Ok.
Next time nak try Daging Salai Lemak Cili Api dorang... Mantap ker takkkk...Then update lagik...Gituhhh...


Sebelah je dengan kedai Dim Sum.. Kalau nak mintak dim sum tu hantar meja sebelah tu pun boleh aje...


11 ulasan:

  1. Balasan
    1. Sedap! Cuma kalau pedas, lagi ngammmm gituh

      Padam
  2. Hahahaha dah pernah makan Non, yee daging salai tu dia letak dalam tu, bukan lomak salai oiii

    BalasPadam
  3. sedapnya nampak... ammi tengah IF tau. terasa berkeroncong pulak perut ni sementara nak tunggu makan kul 1 nanti hahaha

    BalasPadam
  4. lama pulak tak pekena dimsum ni..Nanti akak nak cuba jugak la...

    BalasPadam

Thanks For Coming !
Please Left a Comment and Support.
Take Care!