Akhirnya Jumpa Terowong Pokok nih!

Jumpa Jugak Terowong Pokok Nih|| Yess. Inilah terowong kat Bike Park Seri Alam yang cousin aku mention dalam Facebook. Finally jumpa! Nasiblah ada sorang pakcik photographer ni.... rajin dia mendaki demi nak ambil gambar cantik-cantik weh! Dia yang tunjukkan jalan ke terowong pokok nih.. Kalau ikutkan kali pertama kami gi, tak jumpa jalan ke sini...Kita orang follow laluan lain....

Nah Entri KALI PERTAMA ke sini.  Ada orang cakap, nama macam dalam entri tuh, tapi ada yang cakap, Bike Seri Alam Park...huhu

Found it ! TEROWONG POKOK!

Ini terowong..bukan terowong dibuat dari batu tau...
tapi dari pokok-pokok yang bergabung, berselirat dan menjalar sesama sendiri.

Redup je..... Jalan depan sikit, jumpa lagi....Walaupun matahari dah start naik, tetap redup dan  tenang...Time to pose sorang-sorang...Ngeh-ngehhh~


Ewahhh, bukan main posing kami ... 
Gambar di atas, pakcik photographer tu yang tolong ambil. He is a Chinese man.

Enjoy the nature, Syukuri nikmatNYA.

4 ulasan:

  1. Cantik. Nak pergi sini gak lah.

    BalasPadam
  2. Did you hear there is a 12 word phrase you can tell your partner... that will trigger deep feelings of love and impulsive appeal to you deep within his chest?

    Because hidden in these 12 words is a "secret signal" that triggers a man's impulse to love, adore and care for you with his entire heart...

    12 Words That Trigger A Man's Desire Response

    This impulse is so hardwired into a man's mind that it will make him work harder than ever before to build your relationship stronger.

    In fact, fueling this dominant impulse is so mandatory to getting the best ever relationship with your man that once you send your man one of the "Secret Signals"...

    ...You will soon find him expose his soul and heart for you in a way he's never experienced before and he will recognize you as the one and only woman in the world who has ever truly attracted him.

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum Wr Wb

    Adakah anda mempunyai masalah kewangan dan anda sedang mencari bantuan dengan pinjaman tulen, kami di sini untuk membantu anda dengan pinjaman untuk memudahkan perniagaan anda dan menyelesaikan semua hutang anda, kami menyediakan semua jenis pinjaman, besar atau kecil, ini adalah peluang anda untuk kebebasan kewangan. tawarkan perkara berikut.

    √ Pinjaman Perniagaan Besar

    √ Pinjaman Perniagaan Kecil

    √ Pinjaman Rumah Baru

    √ Pinjaman kereta

    √ Pinjaman Ladang Besar atau kecil

    √ Pinjaman untuk projek jangka panjang atau jangka pendek

    √ Memulakan pinjaman perniagaan

    √ Koperasi Pinjaman

    √ Pinjaman untuk Projek sedia ada

    Mengapa anda perlu memilih kami.

    + Kami memberi pinjaman pada kadar faedah yang sangat rendah

    + Tidak peduli di mana negara anda berasal, kami akan meminjamkan anda.

    + Proses kami sangat mudah dan mudah. sangat orang boleh memahaminya.

    + Kami adalah syarikat yang sangat jujur dan boleh dipercayai.

    + Kami tidak memberikan maklumat peribadi anda kepada sesiapa sahaja,

    Maklumat anda selamat dengan kami.

    Matlamat utama kami adalah untuk memberi pinjaman seberapa banyak yang anda mahu dan bersedia untuk mendapatkan pinjaman, anda perlu mengatakan kepada diri anda cukup, anda tidak boleh terus membiarkan kekurangan wang menghadkan pertumbuhan perniagaan anda. hubungi kami dengan maklumat hubungan kami di bawah dan marilah kita bersatu dengan memberikan pinjaman yang akan membantu mengembangkan perniagaan anda. Anda tidak perlu bimbang, kami sangat boleh dipercayai dan bersedia memberi pinjaman kepada anda.

    Hubungi kami dengan:
    Syarikat: Firma Pinjaman Femi Otedola
    E-mel: femiotedolaloanfirm@gmail.com
    E-mel: femiotedolaloanfirm1@outlook.com
    WA: +1 (469) 464-5833 (Chat Only)
    WA: +1 (806) 395-2203 (Chat Only)

    atau lawati Laman Web kami dan gunakan Hubungi Kami dan kami akan membalas anda.

    Laman web: https://femiotedolaloanfirm.blogspot.com

    Hubungi kami hari ini dan mari membantu mengembangkan perniagaan anda.

    BalasPadam

Thanks For Coming !
Please Left a Comment and Support.
Take Care!