Kasut Pink Untuk Senaman dalam Rumah

Kasut Pink Untuk Senaman dalam Rumah|| Hai! Syukur masih bernyawa. Ok, ni nak cerita pasal pentingnya memakai kasut yang sesuai walaupun hanya bersenam di rumah...Ups.. Nona senam dalam rumah?? Hahaha..yes! Sebab rasa enjoy sikit..sambil tengok YouTube..Kita bersenam..takut nak sedut udara liar kadang kadang tuh..

Ha, yang penting, berkasut.. Elakkan juga daripada berkaki ayam sahaja. Kurang elok untuk kaki. Kalau setakat buat senaman kecikkan lengan, bolehla berkaki ayam.. Tapi kalau lompat bintang ... Perlu kasut jugak sebenarnya.. 

Al kisahnya, sebelumni aku pakai selipar bilik tidur je kalau nak senam..janji kaki beralas...  Kan.. Pastu aku rasa Tak penting pun kasut sukan... But one day, kaki aku sakit sakit lepas dah lompat bintang...berdenyut denyut..tumit pun sakit...maka aku pun tukarlah pilih yang tebal sikit.... Lebih selesa lah..takla sakit sakit aje....

Selipar bilik tidur. Bertahun pakai..

Jomm tukar! Pink jugak! Tapi kasut Dan tebal berbanding selipar bilik tidur..


Cute kannn?! I like kasut pink untuk senaman dalam rumah...Hehe..

Moga makin bersemangat! Chaiiyyyokkk!

6 comments:

  1. As claimed by Stanford Medical, It's indeed the ONLY reason women in this country live 10 years longer and weigh on average 42 lbs lighter than us.

    (And by the way, it really has NOTHING to do with genetics or some hard exercise and really, EVERYTHING about "how" they eat.)

    BTW, What I said is "HOW", not "WHAT"...

    TAP this link to find out if this short quiz can help you unlock your real weight loss possibility

    ReplyDelete
  2. I like too..kasut pink baru la gegurl😁😁🤣🤣

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan..barulah gegirl..u pun kena ada satu sisturrr..hehe

      Delete
  3. aida ada kasut utk workout dlm rumah.
    tapi tu la, sejak naik keje julai lepas, dah tak guna da kasut tu hu hu hu hu...
    time 2 thn cuti belajar, hampir tiap pagi zumba depan tv kat ruang tamu tau :)
    memang sakit kaki and pinggang if tanpa kasut ni, nona.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sygnyaaa.haha..tapi saya pun taklah Hari hari sangat pun..hohooo... Try la slow slow..slow and steady..gituhhh

      Delete
  4. Assalamualaikum Wr Wb

    Adakah anda mempunyai masalah kewangan dan anda sedang mencari bantuan dengan pinjaman tulen, kami di sini untuk membantu anda dengan pinjaman untuk memudahkan perniagaan anda dan menyelesaikan semua hutang anda, kami menyediakan semua jenis pinjaman, besar atau kecil, ini adalah peluang anda untuk kebebasan kewangan. tawarkan perkara berikut.

    √ Pinjaman Perniagaan Besar

    √ Pinjaman Perniagaan Kecil

    √ Pinjaman Rumah Baru

    √ Pinjaman kereta

    √ Pinjaman Ladang Besar atau kecil

    √ Pinjaman untuk projek jangka panjang atau jangka pendek

    √ Memulakan pinjaman perniagaan

    √ Koperasi Pinjaman

    √ Pinjaman untuk Projek sedia ada

    Mengapa anda perlu memilih kami.

    + Kami memberi pinjaman pada kadar faedah yang sangat rendah

    + Tidak peduli di mana negara anda berasal, kami akan meminjamkan anda.

    + Proses kami sangat mudah dan mudah. sangat orang boleh memahaminya.

    + Kami adalah syarikat yang sangat jujur dan boleh dipercayai.

    + Kami tidak memberikan maklumat peribadi anda kepada sesiapa sahaja,

    Maklumat anda selamat dengan kami.

    Matlamat utama kami adalah untuk memberi pinjaman seberapa banyak yang anda mahu dan bersedia untuk mendapatkan pinjaman, anda perlu mengatakan kepada diri anda cukup, anda tidak boleh terus membiarkan kekurangan wang menghadkan pertumbuhan perniagaan anda. hubungi kami dengan maklumat hubungan kami di bawah dan marilah kita bersatu dengan memberikan pinjaman yang akan membantu mengembangkan perniagaan anda. Anda tidak perlu bimbang, kami sangat boleh dipercayai dan bersedia memberi pinjaman kepada anda.

    Hubungi kami dengan:
    Syarikat: Firma Pinjaman Femi Otedola
    E-mel: femiotedolaloanfirm@gmail.com
    E-mel: femiotedolaloanfirm1@outlook.com
    WA: +1 (469) 464-5833 (Chat Only)
    WA: +1 (806) 395-2203 (Chat Only)

    atau lawati Laman Web kami dan gunakan Hubungi Kami dan kami akan membalas anda.

    Laman web: https://femiotedolaloanfirm.blogspot.com

    Hubungi kami hari ini dan mari membantu mengembangkan perniagaan anda.

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐