Untung Muzamil Menang dalam Contest Makan dan Menang KAW-KAW anjuran Marrybrown!

Rezeki Menang Dalam Pertandingan Makan dan Menang KAW-KAW anjuran Marrybrown || Bagaikan mimpi! Best sangat rasa kalau menang dalam apa-apa contest, kan. So haritu aku and JDT members berpeluang menyaksikan wajah-wajah pemenang dalam contest Makan dan Menang yang dianjurkan Marrybrown last year dari 29 November 2019 sehingga 12 Januari 2020. Paling best yang menang kereta Proton X70 tuh weh! Fuh,  Berseri-seri muka winner semua!

Marrybrown will do the best for their customer.

Aku hari tu join jugak contest nih, sebab caranya mudah sangat. Belanja sebanyak RM25, then dapat kad ada satu kod unik... Isi form by online with receipt attachment. Every week sepanjang tempoh contest akan ada beberapa pemenang untuk memenangi hadiah yang banyak bernilai RM380,000 tuh..... 

Dah, jom tengok muka winner dan bakal winner. Ehek...hehe


Marrybrown memang selalu adakan contest. Tinggal kita untuk grab the chance or tak.

Sempena anniversary Marrybrown yang ke 38, mereka adakan contest ni, dan beri peluang untuk customer menang hadiah. 




Syoknya muka menang hadiah RM10 000! Nak jugakkkkk! Huhu~

And the best winner is ........... 
Muzamil bin Jailani, 29 tahun berjaya memenangi kereta Proton X70!



Yahoooooooo!
Saat diberi kunci tu, mesti rasa nak terbanggg aje! Syok gila ah! Rezeki..rezeki.....

Aku duk terbayang kalau aku kat situ...mesti banyak posing aku buat sebelum merasmikannya...
KAHHH!

WE JDT Blogger! Moga ada rezeki kita semua for this year contest..Hikhik!
Nornaqiyah akan menang untuk contest Marrybrown 2020. 

AMIN.

Let's join eh! 

Di sinilah Restoran Marrybrown bermula..... Kat Johor rupanya eh. Baru kutahu!! Nice!





2 ulasan:

  1. Assalamualaikum Wr Wb

    Adakah anda mempunyai masalah kewangan dan anda sedang mencari bantuan dengan pinjaman tulen, kami di sini untuk membantu anda dengan pinjaman untuk memudahkan perniagaan anda dan menyelesaikan semua hutang anda, kami menyediakan semua jenis pinjaman, besar atau kecil, ini adalah peluang anda untuk kebebasan kewangan. tawarkan perkara berikut.

    √ Pinjaman Perniagaan Besar

    √ Pinjaman Perniagaan Kecil

    √ Pinjaman Rumah Baru

    √ Pinjaman kereta

    √ Pinjaman Ladang Besar atau kecil

    √ Pinjaman untuk projek jangka panjang atau jangka pendek

    √ Memulakan pinjaman perniagaan

    √ Koperasi Pinjaman

    √ Pinjaman untuk Projek sedia ada

    Mengapa anda perlu memilih kami.

    + Kami memberi pinjaman pada kadar faedah yang sangat rendah

    + Tidak peduli di mana negara anda berasal, kami akan meminjamkan anda.

    + Proses kami sangat mudah dan mudah. sangat orang boleh memahaminya.

    + Kami adalah syarikat yang sangat jujur dan boleh dipercayai.

    + Kami tidak memberikan maklumat peribadi anda kepada sesiapa sahaja,

    Maklumat anda selamat dengan kami.

    Matlamat utama kami adalah untuk memberi pinjaman seberapa banyak yang anda mahu dan bersedia untuk mendapatkan pinjaman, anda perlu mengatakan kepada diri anda cukup, anda tidak boleh terus membiarkan kekurangan wang menghadkan pertumbuhan perniagaan anda. hubungi kami dengan maklumat hubungan kami di bawah dan marilah kita bersatu dengan memberikan pinjaman yang akan membantu mengembangkan perniagaan anda. Anda tidak perlu bimbang, kami sangat boleh dipercayai dan bersedia memberi pinjaman kepada anda.

    Hubungi kami dengan:
    Syarikat: Firma Pinjaman Femi Otedola
    E-mel: femiotedolaloanfirm@gmail.com
    E-mel: femiotedolaloanfirm1@outlook.com
    WA: +1 (469) 464-5833 (Chat Only)
    WA: +1 (806) 395-2203 (Chat Only)

    atau lawati Laman Web kami dan gunakan Hubungi Kami dan kami akan membalas anda.

    Laman web: https://femiotedolaloanfirm.blogspot.com

    Hubungi kami hari ini dan mari membantu mengembangkan perniagaan anda.

    BalasPadam
  2. "Selamat siang Bos ��
    Mohon maaf mengganggu bos ,

    apa kabar nih bos kami dari Agen365
    buruan gabung bersama kami,aman dan terpercaya
    ayuk... daftar, main dan menangkan
    Silahkan di add contact kami ya bos :)

    Line : agen365
    WA : +85587781483
    Wechat : agen365


    terimakasih bos ditunggu loh bos kedatangannya di web kami kembali bos :)"

    BalasPadam

Thanks For Coming !
Please Left a Comment and Support.
Be careful and Pray the Best.