Favourite Menu Diet untuk 5 Tengahari

Favourite Menu Diet untuk 5 Tengahari || Yes. Hanya tengahari okayh. Ini antara my favourite menu bila rasa nak turunkan berat badan secara slow and steady. Bukan EXTREME Tau. But first, air Manis aku cut habis..even pergi rumah kahwin pun, I standby air masak. Sebab aku memang dari dulu..bukan penggemar air manis sangat pun... So senang la... 

Atkins? Aku makan roti laa..tapi Jenis wholemeal.. Roti jangan pulak makan sebungkus terus dalam seharii!! ..Kahh..

IF?  Tak gak..sebab semua pun aku makan. Cuma apa yang aku makan tu..bukan yang berkolesterol tinggi and berkarbohidrat tinggi.. Cukup gula, garam, sayuran, protein buah, dan air masak..Kuantiti asal kenyang ar.. Berpada pada gituhhh... 







Makan bersama air minimum 3 Liter untuk berat badan aku time sekarang nihla.. Vitamin jangan lupa..musim Covid ni...kuatkan imune sikit...hoho..

10 ulasan:

  1. Balasan
    1. Ahaks..tQ .. ikut mana sesuai badan jerr

      Padam
  2. Assalamualaikum sis Nona, Selamat hari jumaat. Jemput sertai giveaway mac dengan 16 hadiah wang tunai terkumpul RM900.

    Sangat mudah untuk sertai. 5 minit dah boleh setel. KLIK SINI UNTUK SERTAI

    Jemput meriahkan ya. Kalau sambutan menggalakkan, boleh buat tiap tiap bulan.

    BalasPadam
  3. chiyok nona.. kurus untuk sihat... InsyaAllah pasti boleh..

    BalasPadam
  4. nak jugak buat camni...baeklah saya berusaha dalam 14 hari mulai esok...

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum Wr Wb

    Adakah anda mempunyai masalah kewangan dan anda sedang mencari bantuan dengan pinjaman tulen, kami di sini untuk membantu anda dengan pinjaman untuk memudahkan perniagaan anda dan menyelesaikan semua hutang anda, kami menyediakan semua jenis pinjaman, besar atau kecil, ini adalah peluang anda untuk kebebasan kewangan. tawarkan perkara berikut.

    √ Pinjaman Perniagaan Besar

    √ Pinjaman Perniagaan Kecil

    √ Pinjaman Rumah Baru

    √ Pinjaman kereta

    √ Pinjaman Ladang Besar atau kecil

    √ Pinjaman untuk projek jangka panjang atau jangka pendek

    √ Memulakan pinjaman perniagaan

    √ Koperasi Pinjaman

    √ Pinjaman untuk Projek sedia ada

    Mengapa anda perlu memilih kami.

    + Kami memberi pinjaman pada kadar faedah yang sangat rendah

    + Tidak peduli di mana negara anda berasal, kami akan meminjamkan anda.

    + Proses kami sangat mudah dan mudah. sangat orang boleh memahaminya.

    + Kami adalah syarikat yang sangat jujur dan boleh dipercayai.

    + Kami tidak memberikan maklumat peribadi anda kepada sesiapa sahaja,

    Maklumat anda selamat dengan kami.

    Matlamat utama kami adalah untuk memberi pinjaman seberapa banyak yang anda mahu dan bersedia untuk mendapatkan pinjaman, anda perlu mengatakan kepada diri anda cukup, anda tidak boleh terus membiarkan kekurangan wang menghadkan pertumbuhan perniagaan anda. hubungi kami dengan maklumat hubungan kami di bawah dan marilah kita bersatu dengan memberikan pinjaman yang akan membantu mengembangkan perniagaan anda. Anda tidak perlu bimbang, kami sangat boleh dipercayai dan bersedia memberi pinjaman kepada anda.

    Hubungi kami dengan:
    Syarikat: Firma Pinjaman Femi Otedola
    E-mel: femiotedolaloanfirm@gmail.com
    E-mel: femiotedolaloanfirm1@outlook.com
    WA: +1 (469) 464-5833 (Chat Only)
    WA: +1 (806) 395-2203 (Chat Only)

    atau lawati Laman Web kami dan gunakan Hubungi Kami dan kami akan membalas anda.

    Laman web: https://femiotedolaloanfirm.blogspot.com

    Hubungi kami hari ini dan mari membantu mengembangkan perniagaan anda.

    BalasPadam
  6. "Selamat siang Bos 😃
    Mohon maaf mengganggu bos ,

    apa kabar nih bos kami dari Agen365
    buruan gabung bersama kami,aman dan terpercaya
    ayuk... daftar, main dan menangkan
    Silahkan di add contact kami ya bos :)

    Line : agen365
    WA : +85587781483
    Wechat : agen365


    terimakasih bos ditunggu loh bos kedatangannya di web kami kembali bos :)"

    BalasPadam
  7. Baguslah ni makan banyak sayur. Selamat berdiet :)

    BalasPadam

Thanks For Coming !
Please Left a Comment and Support.
Be careful and Pray the Best.