SUNSHINE GIVEAWAY BY OMBAKBERGIGI


t
Tamat pada 11.59 malam 24 March 2020.

Yes, nak join Giveaway... Dah lama tak join.. Korang nak join gak, klik je banner tuh okayh!
Kasik Support! 

Alang-alang join, kita update story kita sekali..huhu

"Apakah perkara yang menceriakan hari anda sepanjang Januari 2020?"

Cuba flashback....nasiblah ada update kat Instagram apa-apa hal pun.. Banyak aktiviti..tapi aku highlight dua nih jela eh...

Yang pertama, adik aku belanja Pizza Hut. Jarang tau budak ni nak belanja..hehehe...Belanja satu family..so kami makan beramai-ramai satu family kecuali Nabilah, adik nombor dua lah takda sama...Meriah borak dan makan....dah lama tak borak and makan together. R I N D U !!



Boleh refer link IGTV Kat SINI untuk full video....

Yang kedua, aku berpeluang menyarung hanbok harituh.. My first time ever! Yes..memang datang sini niatnya nak sangat try hanbok tu weh... Together with beberapa aweks JDT Blogger yang lain..hehehe...

Tercapai hasrat nak posing dengan hanbok! Nice one, rasa tak nak bukak jer! HAHA

Kat mana? Educity Chillax Market, Johor harituh.

Settle. Anyone nak join giveaway, kalau menang, ada hadiah menanti.... Apa kata try join :) 
Good Luck!


11 comments:

  1. Semogaberjaya ya. Kunjungan balasa dari pemudattbc

    ReplyDelete
  2. Do you understand there is a 12 word phrase you can say to your crush... that will induce intense emotions of love and impulsive appeal to you buried inside his heart?

    That's because hidden in these 12 words is a "secret signal" that fuels a man's impulse to love, cherish and guard you with all his heart...

    12 Words Will Trigger A Man's Love Instinct

    This impulse is so built-in to a man's mind that it will make him try better than before to take care of you.

    Matter of fact, triggering this influential impulse is so mandatory to achieving the best ever relationship with your man that the moment you send your man one of these "Secret Signals"...

    ...You'll soon notice him expose his heart and mind to you in such a way he haven't expressed before and he'll perceive you as the one and only woman in the world who has ever truly appealed to him.

    ReplyDelete
  3. Salam Ukhwah :)
    Singgah sini dari GA yang sama

    https://akukaudansesuatu.blogspot.com/2020/03/sunshine-giveaway-by-ombakbergigi.html

    ReplyDelete
  4. Makan free memang best. hehehe
    cantiknya hanbok tu.

    BTW good luck utk GA. Datang dari GA yang sama.
    Done Follow #799

    ReplyDelete
  5. Wahh, cantik² belake pakai hanbok tu. Colourfull .

    Selamat bersegmen ya ☺️

    Singgah sini dari GA yang sama

    Done follow sini #800

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Wr Wb

    Adakah anda mempunyai masalah kewangan dan anda sedang mencari bantuan dengan pinjaman tulen, kami di sini untuk membantu anda dengan pinjaman untuk memudahkan perniagaan anda dan menyelesaikan semua hutang anda, kami menyediakan semua jenis pinjaman, besar atau kecil, ini adalah peluang anda untuk kebebasan kewangan. tawarkan perkara berikut.

    √ Pinjaman Perniagaan Besar

    √ Pinjaman Perniagaan Kecil

    √ Pinjaman Rumah Baru

    √ Pinjaman kereta

    √ Pinjaman Ladang Besar atau kecil

    √ Pinjaman untuk projek jangka panjang atau jangka pendek

    √ Memulakan pinjaman perniagaan

    √ Koperasi Pinjaman

    √ Pinjaman untuk Projek sedia ada

    Mengapa anda perlu memilih kami.

    + Kami memberi pinjaman pada kadar faedah yang sangat rendah

    + Tidak peduli di mana negara anda berasal, kami akan meminjamkan anda.

    + Proses kami sangat mudah dan mudah. sangat orang boleh memahaminya.

    + Kami adalah syarikat yang sangat jujur dan boleh dipercayai.

    + Kami tidak memberikan maklumat peribadi anda kepada sesiapa sahaja,

    Maklumat anda selamat dengan kami.

    Matlamat utama kami adalah untuk memberi pinjaman seberapa banyak yang anda mahu dan bersedia untuk mendapatkan pinjaman, anda perlu mengatakan kepada diri anda cukup, anda tidak boleh terus membiarkan kekurangan wang menghadkan pertumbuhan perniagaan anda. hubungi kami dengan maklumat hubungan kami di bawah dan marilah kita bersatu dengan memberikan pinjaman yang akan membantu mengembangkan perniagaan anda. Anda tidak perlu bimbang, kami sangat boleh dipercayai dan bersedia memberi pinjaman kepada anda.

    Hubungi kami dengan:
    Syarikat: Firma Pinjaman Femi Otedola
    E-mel: femiotedolaloanfirm@gmail.com
    E-mel: femiotedolaloanfirm1@outlook.com
    WA: +1 (469) 464-5833 (Chat Only)
    WA: +1 (806) 395-2203 (Chat Only)

    atau lawati Laman Web kami dan gunakan Hubungi Kami dan kami akan membalas anda.

    Laman web: https://femiotedolaloanfirm.blogspot.com

    Hubungi kami hari ini dan mari membantu mengembangkan perniagaan anda.

    ReplyDelete
  7. goodluck..

    saya join juga..

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐