SUNSHINE GIVEAWAY BY OMBAKBERGIGI


t
Tamat pada 11.59 malam 24 March 2020.

Yes, nak join Giveaway... Dah lama tak join.. Korang nak join gak, klik je banner tuh okayh!
Kasik Support! 

Alang-alang join, kita update story kita sekali..huhu

"Apakah perkara yang menceriakan hari anda sepanjang Januari 2020?"

Cuba flashback....nasiblah ada update kat Instagram apa-apa hal pun.. Banyak aktiviti..tapi aku highlight dua nih jela eh...

Yang pertama, adik aku belanja Pizza Hut. Jarang tau budak ni nak belanja..hehehe...Belanja satu family..so kami makan beramai-ramai satu family kecuali Nabilah, adik nombor dua lah takda sama...Meriah borak dan makan....dah lama tak borak and makan together. R I N D U !!



Boleh refer link IGTV Kat SINI untuk full video....

Yang kedua, aku berpeluang menyarung hanbok harituh.. My first time ever! Yes..memang datang sini niatnya nak sangat try hanbok tu weh... Together with beberapa aweks JDT Blogger yang lain..hehehe...

Tercapai hasrat nak posing dengan hanbok! Nice one, rasa tak nak bukak jer! HAHA

Kat mana? Educity Chillax Market, Johor harituh.

Settle. Anyone nak join giveaway, kalau menang, ada hadiah menanti.... Apa kata try join :) 
Good Luck!


12 comments:

  1. Semogaberjaya ya. Kunjungan balasa dari pemudattbc

    ReplyDelete
  2. Do you understand there is a 12 word phrase you can say to your crush... that will induce intense emotions of love and impulsive appeal to you buried inside his heart?

    That's because hidden in these 12 words is a "secret signal" that fuels a man's impulse to love, cherish and guard you with all his heart...

    12 Words Will Trigger A Man's Love Instinct

    This impulse is so built-in to a man's mind that it will make him try better than before to take care of you.

    Matter of fact, triggering this influential impulse is so mandatory to achieving the best ever relationship with your man that the moment you send your man one of these "Secret Signals"...

    ...You'll soon notice him expose his heart and mind to you in such a way he haven't expressed before and he'll perceive you as the one and only woman in the world who has ever truly appealed to him.

    ReplyDelete
  3. Salam Ukhwah :)
    Singgah sini dari GA yang sama

    https://akukaudansesuatu.blogspot.com/2020/03/sunshine-giveaway-by-ombakbergigi.html

    ReplyDelete
  4. Makan free memang best. hehehe
    cantiknya hanbok tu.

    BTW good luck utk GA. Datang dari GA yang sama.
    Done Follow #799

    ReplyDelete
  5. Wahh, cantik² belake pakai hanbok tu. Colourfull .

    Selamat bersegmen ya ☺️

    Singgah sini dari GA yang sama

    Done follow sini #800

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Wr Wb

    Adakah anda mempunyai masalah kewangan dan anda sedang mencari bantuan dengan pinjaman tulen, kami di sini untuk membantu anda dengan pinjaman untuk memudahkan perniagaan anda dan menyelesaikan semua hutang anda, kami menyediakan semua jenis pinjaman, besar atau kecil, ini adalah peluang anda untuk kebebasan kewangan. tawarkan perkara berikut.

    √ Pinjaman Perniagaan Besar

    √ Pinjaman Perniagaan Kecil

    √ Pinjaman Rumah Baru

    √ Pinjaman kereta

    √ Pinjaman Ladang Besar atau kecil

    √ Pinjaman untuk projek jangka panjang atau jangka pendek

    √ Memulakan pinjaman perniagaan

    √ Koperasi Pinjaman

    √ Pinjaman untuk Projek sedia ada

    Mengapa anda perlu memilih kami.

    + Kami memberi pinjaman pada kadar faedah yang sangat rendah

    + Tidak peduli di mana negara anda berasal, kami akan meminjamkan anda.

    + Proses kami sangat mudah dan mudah. sangat orang boleh memahaminya.

    + Kami adalah syarikat yang sangat jujur dan boleh dipercayai.

    + Kami tidak memberikan maklumat peribadi anda kepada sesiapa sahaja,

    Maklumat anda selamat dengan kami.

    Matlamat utama kami adalah untuk memberi pinjaman seberapa banyak yang anda mahu dan bersedia untuk mendapatkan pinjaman, anda perlu mengatakan kepada diri anda cukup, anda tidak boleh terus membiarkan kekurangan wang menghadkan pertumbuhan perniagaan anda. hubungi kami dengan maklumat hubungan kami di bawah dan marilah kita bersatu dengan memberikan pinjaman yang akan membantu mengembangkan perniagaan anda. Anda tidak perlu bimbang, kami sangat boleh dipercayai dan bersedia memberi pinjaman kepada anda.

    Hubungi kami dengan:
    Syarikat: Firma Pinjaman Femi Otedola
    E-mel: femiotedolaloanfirm@gmail.com
    E-mel: femiotedolaloanfirm1@outlook.com
    WA: +1 (469) 464-5833 (Chat Only)
    WA: +1 (806) 395-2203 (Chat Only)

    atau lawati Laman Web kami dan gunakan Hubungi Kami dan kami akan membalas anda.

    Laman web: https://femiotedolaloanfirm.blogspot.com

    Hubungi kami hari ini dan mari membantu mengembangkan perniagaan anda.

    ReplyDelete
  7. goodluck..

    saya join juga..

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Halo semuanya, Nama saya Siska wibowo saya tinggal di Surabaya di Indonesia, saya seorang mahasiswa, saya ingin menggunakan kesempatan ini untuk mengingatkan semua pencari pinjaman untuk sangat berhati-hati karena ada banyak perusahaan pinjaman penipuan dan kejahatan di sini di internet , Sampai saya melihat posting Bapak Suryanto tentang Nyonya Esther Patrick dan saya menghubunginya melalui email: (estherpatrick83@gmail.com)

    Beberapa bulan yang lalu, saya putus asa untuk membantu biaya sekolah dan proyek saya tetapi tidak ada yang membantu dan ayah saya hanya dapat memperbaiki beberapa hal yang bahkan tidak cukup, jadi saya mencari pinjaman online tetapi scammed.

    Saya hampir tidak menyerah sampai saya mencari saran dari teman saya Pak Suryanto memanggil saya pemberi pinjaman yang sangat andal yang meminjamkan dengan pinjaman tanpa jaminan sebesar Rp200.000.000 dalam waktu kurang dari 24 jam tanpa tekanan atau tekanan dengan tingkat bunga rendah 2 %. Saya sangat terkejut ketika saya memeriksa rekening bank saya dan menemukan bahwa nomor saya diterapkan langsung ditransfer ke rekening bank saya tanpa penundaan atau kekecewaan, segera saya menghubungi ibu melalui (estherpatrick83@gmail.com)

    Dan juga saya diberi pilihan apakah saya ingin cek kertas dikirim kepada saya melalui jasa kurir, tetapi saya mengatakan kepada mereka untuk mentransfer uang ke rekening bank saya, karena saya berjanji bahwa saya akan membagikan kabar baik sehingga orang bisa mendapatkan pinjaman mudah tanpa stres atau penundaan.

    Yakin dan yakin bahwa ini asli karena saya memiliki semua bukti pemrosesan pinjaman ini termasuk kartu ID, dokumen perjanjian pinjaman, dan semua dokumen. Saya sangat mempercayai Madam ESTHER PATRICK dengan penghargaan dan kepercayaan perusahaan yang sepenuh hati karena dia benar-benar telah membantu hidup saya membayar proyek saya. Anda sangat beruntung memiliki kesempatan untuk membaca kesaksian ini hari ini. Jadi, jika Anda membutuhkan pinjaman, silakan hubungi Madam melalui email: (estherpatrick83@gmail.com)

    Anda juga dapat menghubungi saya melalui email saya di (siskawibowo71@gmail.com) jika Anda merasa kesulitan atau menginginkan prosedur untuk mendapatkan pinjaman

    Sekarang, yang saya lakukan adalah mencoba untuk memenuhi pembayaran pinjaman bulanan yang saya kirim langsung ke rekening bulanan Nyonya seperti yang diarahkan. Tuhan akan memberkati Nyonya ESTHER PATRICK untuk Segalanya. Saya bersyukur

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐