Hadiahkan Diri Sendiri dengan Cadar Patchwork

Cadar Pink Kini Favourite Nona || Cadar pun one of benda penting untuk tidur. Yela, masuk bilik je tengok corak pada cadar tu, hati boleh tenang jugak. Bukan hanya katil empuk je untuk melenakan tidur. Material cadar Dan coraknya pun perlu dititikberatkan bagi seorang Nona. Hehe... Bagi korang, acano pulak?

So, setelah sekian lama aku tak beli cadar dengan corak yang baru, kali ni aku rembat satu masa offer haritu kat Tesco. Bukan cadar biasa, it is patchwork okayh.. Aku tertarik sangat dengan warna Dan corak pada cadar nih. Sekali pandang terus jatuh cinta lahh...nasib ada akak tu.. nak share beli cadar , yang mana kalau beli dua, baru dapat harga tu,  offer dua bungkus, nilainya RM120. Tak perlulah aku beli dedua.. hoho.. 

Grab one! 
3 in 1. Cuma ada sepasang sarung bantal dengan cadar 


Offer, offer! Rambang mata!

Close up

Sukaaa sangat lah dengan corak nii... Rasa perempuan sungguhh.. Lembut hati je masuk bilik..Hahaha..Nih first time aku beli patchwork tau.. 

Rasmikan on my birthday!
Memang dah plan pun. Hadiah diri sendiri.
HAHA

Cantik Dan terletak elok, bertambah lena tidur, rasa nak baring tak nak gi kerjaaa tau! Kahhh~


Okaylah, time menaip entri ni pun badan dah terasa penat..Huhu. Jomlahhh bobok! (Tidur) Jangan buat buat lupa...Baca doa, basuh kaki, mengucap dua kalimah syahadah sekali before pejam mata.

7 ulasan:

  1. Ni kira utk raya sekali la ek...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Rasanyaa..untuk Raya sekali nii.hahha...senanggg..tapi Ada gak yang baruuu.kih3

      Padam
  2. best cadar patchwork ni sebab tak mudah beralih..dulu kawen, lecturer hadiahkan satu cadar ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yes kak...sangat sangatlahhh best Tau...saya sukaaa sangat woiiii..hehehe

      Padam
  3. menarik.
    aida lom pernah ada cadar patchwork ni.
    lom jumpa yg selesa gini, nona :)
    ramai member yg jual. tapi bukan kat melaka ni, online.
    hu hu hu nak le pegang dulu material nyer before beli, kan :)

    BalasPadam
  4. Ha ah..kena pegang material..saya kalau nak beli cadar..saya suka tengok dedepan the real colour and check2.. kalau online...rasa insecure sikit..huuhuuu

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum Wr Wb

    Adakah anda mempunyai masalah kewangan dan anda sedang mencari bantuan dengan pinjaman tulen, kami di sini untuk membantu anda dengan pinjaman untuk memudahkan perniagaan anda dan menyelesaikan semua hutang anda, kami menyediakan semua jenis pinjaman, besar atau kecil, ini adalah peluang anda untuk kebebasan kewangan. tawarkan perkara berikut.

    √ Pinjaman Perniagaan Besar

    √ Pinjaman Perniagaan Kecil

    √ Pinjaman Rumah Baru

    √ Pinjaman kereta

    √ Pinjaman Ladang Besar atau kecil

    √ Pinjaman untuk projek jangka panjang atau jangka pendek

    √ Memulakan pinjaman perniagaan

    √ Koperasi Pinjaman

    √ Pinjaman untuk Projek sedia ada

    Mengapa anda perlu memilih kami.

    + Kami memberi pinjaman pada kadar faedah yang sangat rendah

    + Tidak peduli di mana negara anda berasal, kami akan meminjamkan anda.

    + Proses kami sangat mudah dan mudah. sangat orang boleh memahaminya.

    + Kami adalah syarikat yang sangat jujur dan boleh dipercayai.

    + Kami tidak memberikan maklumat peribadi anda kepada sesiapa sahaja,

    Maklumat anda selamat dengan kami.

    Matlamat utama kami adalah untuk memberi pinjaman seberapa banyak yang anda mahu dan bersedia untuk mendapatkan pinjaman, anda perlu mengatakan kepada diri anda cukup, anda tidak boleh terus membiarkan kekurangan wang menghadkan pertumbuhan perniagaan anda. hubungi kami dengan maklumat hubungan kami di bawah dan marilah kita bersatu dengan memberikan pinjaman yang akan membantu mengembangkan perniagaan anda. Anda tidak perlu bimbang, kami sangat boleh dipercayai dan bersedia memberi pinjaman kepada anda.

    Hubungi kami dengan:
    Syarikat: Firma Pinjaman Femi Otedola
    E-mel: femiotedolaloanfirm@gmail.com
    E-mel: femiotedolaloanfirm1@outlook.com
    WA: +1 (469) 464-5833 (Chat Only)
    WA: +1 (806) 395-2203 (Chat Only)

    atau lawati Laman Web kami dan gunakan Hubungi Kami dan kami akan membalas anda.

    Laman web: https://femiotedolaloanfirm.blogspot.com

    Hubungi kami hari ini dan mari membantu mengembangkan perniagaan anda.

    BalasPadam

Thanks For Coming !
Please Left a Comment and Support.
Be careful and Pray the Best.