Puas Hati Tengok Hasil Printing Banner dan T-shirt dari Al Fateh Printing and Trading

Puas Hati Tengok Hasil Printing Banner dan T-shirt dari Al Fateh Printing and Trading ||  Bila nak buat sesuatu event sama ada family day, hari sukan, majlis perkahwinan, majlis perasmian, atau mempromosikan sesuatu bisnes, brand sendiri dan pelbagai perkara lain lagi, mesti memerlukan barang barangan penting seperti bunting, banner, flyers, leaflet, booklet, t-shirt dan apa jua benda yang melibatkan printing, Betul tak? 

Hal ini bertujuan supaya orang ramai mengetahui kewujudan event tersebut, barang jualan, brand dan servis yang ditawarkan oleh sesebuah agensi, pasukan, company atau seseorang. Ada yang order untuk memeriahkan acara tu sendiri dengan meletakkan bunting mahupun banner. Selain itu, ada juga yang order untuk tujuan hal ehwal pembelajaran.

Jadi harini Nona nak share satu company yang boleh dipercayai servisnya dan hasilnya juga memuaskan iaitu Al Fateh Printing and Trading. Nona sendiri dah tengok hasilnya masa kitaorang buat tempahan banner untuk  family day event kami pada tahun 2018. Haaa, lama jugak mereka dah bertapak sehingga kini, tahun 2022. Wow!!

Al Fateh Printing and Trading

Al Fateh Printing and Trading menawarkan perkhidmatan printing untuk:

- Banner dan Bunting

- Flyers

- Sticker Label

- Name Card

- Signboard

- Cetak Buku

- Leaflet

- Cenderahati seperti pingat atau piala

- Stationary Lanyard

- Baju Sublimation

dan pelbagai lagi perkara yang melibatkan hal berkaitan printing dengan harga lebih murah. 

Nona nanti pun nak order untuk doorgift kawen ke.. birthday ke.. Ehhhh, bila Nona nak kawen.. tibber! 

Jom tengok hasil mereka yang memang memuaskan hati!!

Order banner murah

Gambar throwback..Masa ni, blog saya pun belum berdomain. Masih blogspot.. Hehe.. 

Aku suka betul banner kami masa holiday tahun 2018, holiday trip ke Bukit Gambang, Pahang. 

Servis Print Kotak

Kotak/Packaging

Customized Mousepad

Mousepad

Frame khat

Frame Khat

Customized Topi

Topi

Jersey sublimation

Jersey Sublimation

Jersey

Saya ada satu!! Selesa dan confident bawak masuk stadium. Hehe.. 

Ini jersey menggunakan proses sublimation. Sub company mereka yang laksanakan. Boleh baca review penuh pasal baju sublimation kat SINI. Aku suka design yang mereka buat! T-shirt lain pun ada, dari lengan pendek, separuh sampai lengan panjang. Cakap je... Hehe

Oh ya! Kalau tak tahu atau buntu nak design macam mana, serahkan je pada dorang. mereka berpengalaman dan sedia membantu! Of course design yang menarik dan tertarik! Korang bagi je segala info apa yang diinginkan untuk diletakkan dalam banner tersebut.

 Haaa, design menarik, cantik dan jelas, barulah menyerlah produk atau barangan yang diprint tuh, kan!

Customized Medal

Medal Trophy


Order keychain

Keychain Miscellaneous

Bunting

Bunting Taraweh

Printing murah Johor

Comelnya! Sampul untuk gambar scan baby! Haha..Love!


KELEBIHAN MENGGUNAKAN SERVIS AL FATEH PRINTING AND TRADING:

1. Bahan berkualiti yang digunakan

2. Hasil yang memuaskan (Warna jelas, cantik, dan mengikut kehendak pelanggan)

3. Siap tepat pada masa

4. Harga berpatutan

5. Boleh tolong design jika customer tak sediakan design yang diinginkan

6. Mudah diajak berbincang


Nice, kan? Sekiranya ada yang berminat atau tercari cari perkhidmatan printing murah area JB, boleh layari info di bawah untuk melihat pelbagai barangan dan design lain. 

Selain daripada promotion, ada masanya mereka share ebook atau evideo, dan adakan pertandingan di media sosial mereka terutamanya di telegram. 

I tell you again, memang puas hati tengok hasil printing Al Fateh Printing and Trading ❤️


Al Fateh Printing and Trading

Kualiti | Mampu Milik | Terbaik

Baju Sublimation | Cetak Buku | Banner Bunting | Sticker Label | Signboard | Cenderahati

Facebook page                                 : https://www.facebook.com/alfatehprinting

Telegram channel                             : https://t.me/promofatehprinting

Wassap team sales untuk berurusan : http://senang.la/nak/alfatehprintingharga

Alamat :                                         

9 Jalan Pendidikan 8/2, Taman Universiti, 81300 Skudai, Johor 

41-GF, Jalan Padi Emas 1/8, Bandar Baru Uda, Trigon Uda Business Centre, 81200 Johor Bahru, Johor

Waktu operasi:   

Jam 0900 am- 1800 PM                                                                                                                    



Post a Comment

14 Comments

  1. frame khat tu benat benar mencuri hati... thanks for your sharing sis Nona sani yang manis

    ReplyDelete
  2. Dulu2 masa kerja bahagian Corporate Comm, memang selalu kena cari syarikat printing untuk print bunting / kalendar / sampul duit raya / kad raya etc. Sekarang semua tinggal kenangan manis..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya.. mesti punya nak kena cari kan... Wahh, dah berhenti eh.. takpa.. kenangan maniss tu . seronok kan

      Delete
  3. Sis berkena pulak banting sejadah tu laa.. ingat nak buat kad nama baru, okaylah nanti kita contact dia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan... nice tuh! Saya pun nak buat kad nama baru lah... Bila sis nak orderr tuh, bolehlah sekaliii.. Hehee..

      Delete
  4. Nak print duit boleh ek (pinjam ayat NS)

    ReplyDelete
  5. Wahhhh, lawa printing dia. Masa kawen kaw2 nak jimat bab printing kad ni. Sekarang nak buat name kad la pulak. Hahaha berangan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huyyoooo! Jimat kaw kaw betul tuhhhh 🤩 Haaa, silakan... Name card baru pun niceee

      Delete
  6. sampul utk scan baby pun ada ek.. dahsyatt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yaaa ada... Maybe klinik yang buat servis ni bg pd customer yh buat scan kot.... comey kannn. hahah

      Delete
  7. Banyak juga printing yang dia buat ni. Macam-macam ada. Cantik jersey yang nona pakai tu.

    ReplyDelete
  8. Banyak juga printing yang dia buat ni. Macam-macam ada. Cantik jersey yang nona pakai tu.

    ReplyDelete

Thanks For Coming!
Terima Kasih Kerana Singgah!