Puas Hati dengan Jersi Sublimation yang Dicetak JRig Gear Sublimation & Packaging Printing

Puas Hati dengan Jersi Sublimation yang Dicetak JRig Gear Sublimation & Packaging Printing|| Baru baru ni Nona terdengar kat my favourite radio, Best FM tentang jersi sublimation yang dicetak oleh team JRIG Gear.. Jersi yang sesuai untuk aktiviti outdoor mahupun indoor. Memang ramai dah guna jersi sublimation ni.. Cuma aku cari yang betul trusted dan berkualiti. So dah jumpa sekarang! 

Tertanya tanya apa tu jersi sublimation.. Macam mana rupanya proses sublimation tu ek? 

Setelah survey, buat pilihan design dan nak letak tulisan apa semua, then order dan tunggu ianya sampai.. Masa sampai tu, betapa excitednya aku tengok semua yang aku nak tu ada pada baju nih! Hehe..

Hi, i'm Johorean.
YOU?

Chak! Merah Biru Johor Darul Takzim pilihanku! 

Posing terus kita sebab nak rasa selesa ke tak..Bawak pergi ke pusat rekreasi untuk bristwalk sekejap. 

Oh ya, ni saiz long sleeve muslimah bermakna labuhnya lebih sikit dibahagian punggung berbanding t-shirt lengan panjang yang biasa. 

Boleh pilih nak short sleeve, long sleeve or long sleeve muslimah..

Best ker pakainya??

Best! Selesa pakai bila dah pakai beberapa jam...Lembut dan tak rimas pun! Kalau tak selesa, aku simpan balik lepas beberapa minit, kan...

Material kain ialah microfibre eyelet di mana ianya tidak terlalu nipis dan jugak tidak terlalu tebal. Kain tersebut melalui proses sublimation untuk menampakkan hasil yang menyerlah.

Lemme Close up! 
Macam tu la pandangan depan dan belakang baju..
Logo JDT Blogger pun tak kulupa...sebab im proud to be one of JDT Blogger.. Hihi...Logo ada di sudut tepi bawah baju tu.. 

Apa kelebihan jersey sublimation?

1. Selesa
2. Senang dijaga
3. Cepat kering berbanding cotton yang agak tebal

Senang sebenarnya pakai jersi sublimation! Lepas dibasuh, pastu sidai sekejap je dah kering!

Proses sublimation adalah seperti berikut:

1. Designing : Dorang memiliki graphic designer yang mahir, so tak perlu pening nak design macamana. Ada lebih daripada 150 rekaan eksklusif untuk kita.

2. Printing : Design yang dipilih diprint di atas kertas yang besar. 

3. Heat Press: Proses ni untuk menampal kain design tersebut dengan baju. So melekat la kedua duanya. Ink colour akan serap pada baju tersebut. Ada dua jenis kain jersi yang biasa digunakan iaitu microfibre eyelet dan mocrofibre interlock.

4. Potong ikut bentuk pada baju: Ada orang nak depan je bercorak, namanya front sublimation, ada yang nak full sublimation...Ha..full satu helai tu melalui proses sublimation. 

Ngilu tapak kaki pijak batu tu! Haha . Selesa beriadah dengan jersi sublimation. Kalau kain jersi nih, aku suka sebab tak payah iron woi! Dan ringan bila disarung pada badan.. 

Tak melekap pada badan!! 
 
Yessss, memang sesuai dan suggested kalau sebuah company atau keluarga buat tempahan untuk majlis seperti family day, sukan, corporate event, percutian bersama, rewang atau apa apa aktiviti yang melibatkan pakaian seragam....Bolehlah plan dan order dengan trusted seller nih.. Confirm puas hati!

Full sublimation

Apa tu? Korang nampak tak baju ni penuh corak sampai ke lengan pun bercorak..Itulah yang dinamakan sebagai full sublimation.

 Di bahagian lengan tu ada corak harimau, aku suka sangat, nampak exclusive design yang aku pilih kalini. 

Oh ya, jangan ingat lengan tu bercorak kulit harimau je tau...Ada something, lihat di bawah:

Sebelah lengan ada tulisan Johor Darul Takzim tanpa logo manakala lagi sebelah lengan pula ada logo bendera Johor Darul Takzim, negeri kelahiranku.

Cuba kira berapa perkataan JDT, Logo JDT dan JDT Blogger dalam baju ni? Haha.. Punyalah semangat diri ini! Nak letak Nona Cantik, tapi macam tak professional pulak. KAH! 

Sukan dalam rumah pakai ni pun ok jugak~
Bawak jenjalan pun syok. 

Haaa, okaylah, ada yang dah plan nak buat aktiviti sambil memakai pakaian yang seragam yang cantik dan selesa

Lepas lockdown ke, kan..boleh buat tempahan awal sebab nak siap pun ambil masa jugak..bukan harini order, esok terus sampai..Hihi..


Jemput rujuk info seperti di bawah ye:


Facebook: 


Nak lihat design design lain keluaran syarikat mereka, tekan link ini. : https://t.me/jriggearsublimation

Whats App: 011-10765736

DAN

Kalau nak jadi agen atau drophip pun boleh tau!

Pencarian Egen Dropship khas untuk penduduk Taman Universiti. 

Hanya 20 orang sahaja kami cari untuk kawasan Skudai.

Dropship bagi produk baju keluaran syarikat kami. Komisen RM10-RM15 sehelai.

Baju ini sesuai dipakai utk orang yang masih single, pasangan dan berkeluarga. Anda cari customer, kami urusan dan hantar terus kepada customer anda.

Berminat? Tekan link ini  untuk join.




Trusted dan terbaik kualiti yang diberikan JRig Gear Sublimation & Packaging.

1 comment:

  1. Kain best dan tak melengkap tu yang selesa pakai tu. Cantik design Tshirt JDT :)

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐