Happy Birthday Abah Nona! Sambutan di Musim PKP!

Selamat Hari Lahir Abah! || Yeah. Today is my dad's birthday..Semakin berusia.. Aku belum mampu bagi cucu..hahahahah.. Sabo jela..

Ok, menurut arahan Perdana Menteri, Tak boleh makan lepak kat luar, tapi beli makan luar, celebrate dalam rumahh, itu dibenarkan.. Hehee..Camni la birthday celebration waktu PKP....  Kan.

Kasik penuh mejaaaaa


Kek Moist Chocolate
This is my favourite! Order dengan Jiran depan rumah... Guna tepung yang aku dapat haritu....

Homemade by my mom. Segar betul time tengahari minum mende alah ni... 


Pizza time!
RM 15 untuk size large, aku just beli 2 kotak pizza, pastu free satu mangkuk mushroom soup. Tapi aku tambah beli roti garlic and mushroom soup lagi... Huhu..

Memang my sister and aku dah plan nak beli Pizza.. sekali sekala takpe Kan.. Then aku rasa macam.. nak beli something special and I choose ..... sate! Walaupun aku bukan sate lover, aku order jugak sebab nak meriahkan meja... Hahahaha..

Sate ayam, daging, babat, kambing
Semua tak liat dan sedap!

Nasib lah ada orang buat delivery, hari hari scroll Facebook nak beli makanan tambahan apa.. Dapat idea beli sate, siap free caj delivery Tau!  Hiks..  Kalau korang yang tinggal di Taman Rinting/Pasir Gudang nak jugak order sate, korang boleh refer info di bawah :-

Nasi impit, RM 0.50 sebiji. Beli 4 ketul..dapat free seketul..Mention bebetul kuantiti untuk set yang korang nak... Bawang Dan timun pun aku dapat free! Bestnyaa..aku tak request pun.. Nice!! 



Alhamdulillah! Kenyangnya!
Esok lah diet! Lol.

Semoga abahku, Mohd Sani dikurniakan usia yang panjang, sihat, dikuatkan semangat, dilindungi Allah, berjaya, bahagia, dan terus dimurahkan rezeki..

Amin.. Aamin Ya Rabb.. 


7 ulasan:

  1. Happy birthday Abah Nona..mOga dipanjang usianya ya...

    BalasPadam
  2. selamat ulangtahun abah nona.. semoga dipanjangkan usia dalam rahmat Allah SWT..

    BalasPadam
  3. wahh leh try sate taman rinting blkg umh wak je nih., mmg xde cod erk?

    BalasPadam
  4. Happy birthday abah nona. Bestnya meriah dengan sate semua

    BalasPadam
  5. Happy birthday pakcik Semoga sentiasa dalam kehidupan yang indah, sihat panjang umur Dan Murah rezeki.. meriah sambutam

    BalasPadam
  6. happy birthday abah nona!

    aku suka la ko ni nona..anak yang baik...selalu happykan keluarga...

    sesekali sambut dalam rumah sendiri, pun tak kurang meriahnya kan...

    BalasPadam

Thanks For Coming !
Please Left a Comment and Support.
Be careful and Pray the Best.