Lepas Suap, Suap Lagi Satu Brownies Donut nih!

Brownies Donut Memang Padu || Comel! Itu perkataan pertama member aku sebut bila tengok brownies nih.. Kalau first time tengok, kupikirkan donut.. macam Dunkin donuts, tapi versi bentuk cute cute..

RM15-15biji.

Dahla comel, sedap pulak rasanya, bikin aku bertambah tambah je makan tau..Huhu...Lepas suap satu, nak lagi satu..hohoo...

Camana rasanya?s Ok, rasanya seperti brownies ler.. Tak Manis sangat, Tak la lembik or keras sangat.. Kalau korang nak mintak macam bentuk pizza pun ada..

Aku beli untuk birthday member aku, Dan family aku ... Semua Suka dan puji keenakan brownies nihh... huhu. 



Terjah je SINI untuk details lebih lanjut...

8 comments:

  1. Alahaii ..brownies donut ni comel sangat .sayang pulak,nak makan . Ini kalau,nak bagi hadiah kat kawan ok juga kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeee.. cute sangat.. kawan saya.. dah tiga hari baru habiss. Sayang lot.. ok sangat tu kalau nak bagi hadiah kat kawan

      Delete
  2. Alahaii mengundang pulak.. Nak kena beli juga ni

    ReplyDelete
  3. nampak comel, nak makan pun senang ni. ngapppp terus habis hahahaa

    ReplyDelete
  4. Sedapnya... Nak juga.. Dahlah cute..

    ReplyDelete
  5. ooo, cikgu siti punya ni..hihi..kenal sangat nama The Brownies hub tu...memang kreatif orangnya...comel gilerrr donat brownies dia!

    ReplyDelete
  6. Ya Allah. Menggodanya mata memandang 🤤

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐