Perasaan Bila Akaun AdSense dah Lulus

AdSense Dah Lulus  || Alhamdulillah. Masih bernyawa... Nice..aku punya Akaun AdSense dah approved and active!  Rasa nak lompat lompat haritu.. Yeah, before PKP dah settle sebenarnya.. tapi harini baru rasa nak update.. Walaupun bukan usaha sendiri godek godek pasal AdSense nih, aku tetap happyyyyyyy.. Upah Orang lain pun kira usaha... Kan...


Syok tengok iklan menari nari..But at the same time, risau terklik iklan sendiri.. Adeh....Moga Tak berlaku hal tuh..



Upah dengan siapa? Blogger popular jugak, Sis Hawa namanya.

Okayhhh, sekarang......

Jemputlah sedekah sikit sumbangan, tolong klik iklan iklan di blog ini..Huaaaaa..baru nak pasang AdSense ea.. Haha. Semangat 2020 masa tuhh.. Aku harap, rezeki sentiasa mencurah walau apa pun keadaan melanda.. Amin.. Syukur apa adanya.. Kurang lebih, rezeki pasti timbul....


12 comments:

  1. good job, rajin2 update blog, ok!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank uuuuu sisthorrrr... Yelaa.. I Cuba merajinkan dirii.. at least tak hilang jauh dari radar... Hahaha

      Delete
  2. Replies
    1. Thank youuuuu.. hihi. Alhamdulillah.. syukur

      Delete
  3. Congrats. Kita punya tak approve lagi. 2 kali mohon hahhaaa

    ReplyDelete
  4. Tahniah..lps nie kching..kching..duit masuk..

    ReplyDelete
  5. Haaa ko tau tak perasaan aku sekarang Non...perasaannya tak sabar nak tunggu Nona belanja hahahahaha

    ReplyDelete
  6. Tahniah. Selamat menjana income.

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah.
    sama2 la kita menjana pendptan dari blogging, kan :)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah tahniah. Terasa berbaloi kan berblog 💓

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐