My Favourite Senaman Mudah

My Favourite Senaman || Hello. Alhamdulillah masih bernyawa. So, harini nak share beberapa senaman yang menjadi favourite aku kalau senam di rumah. Takdela boring sangat musim PKP ni kan.. Senaman yang boleh dibuat di Mana Mana Dan mudah je caranya...

Sedap rasa badan bila buat gini ...

Steady, Dan berdiri tegak tegak..

 Sumo Squat tuu memang best..try lerr .. jangan paksa buat laju laju.. Buat perlahan lahan Dan kerap. Padu rasa bila buat squat oi... Peha rasa menggeletar..kah kah..

Sukaaaa sangat..lompat bintang!!
Buat 100 Kali, tapi bila penat, stop kejap..
Jangan terus lompat Tak stop...



Kesimpulannya, cubalah gerakkan badan dengan aktif Dan kuatkan semangat..Banyak jenis senaman mudah yang boleh dilakukan untuk stay sihat..

Nii sebenanrnya..pesanan untuk aku gak..hohooo.. Musim PKP ni, rasa nak makan je yang membuak buak ..Kan..aigoooooo.... 




3 comments:

  1. hai, nona. aida dtg blogwalking.

    aida tiap hari, pagi, biasa buat squat & plank.
    tu yg senang. ok la. tak la power sgt.
    awal2 dulu, memula nak start amalkan, ya Allah, seksa!!!

    ReplyDelete
  2. Semoga dipermudahkan segala urusan kita sepanjang tempoh PKP ni. Aamiin

    ReplyDelete
  3. bagus non share tips ni semua...nanti nak buat la petang2 lompat bintang

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐