Beli Sampul Duit Raya Pun Kat Shopee!

Beli Sampul Duit Raya Pun Kat Shopee! || Yaaaa, punya semangat nak raya tau! Beli sampul pun konon nak cari lain sikit...Kemain beli kat Shopee.. Kau ghaser?! Hahaha..Bukan je comel tapi ada something yang aku suka kat bahagian belakang tu.. Scroll sampai habis yer...

Design frontliner nok!
Terima kasih frontliner! 

Next, ini yang aku suka jugak! Perhatikan!
Ruang untuk tulis nama si penerima.

'Sampul ini untuk yang teristimewa......'

Pass duit raya pada family, letak nama sesiap.. Huhu.. Rasa seronok letak nama penerima tu... Lagi lagi bagi pada budak kecil yang boleh mengeja..I sukaaaaaaa lah! 

Opsss, mengada ngada kan Nona... Padahal boleh je conteng sampul duit raya biasa punya tu kalau nak letak nama pun.. Ni acah acah pulakkkk... 

Banyak design aku beli, seronok nak raya gituh...Comel comel belaka...Cantik..Unik...Suka betul i tau!
Tapi benda ni tak lapuk, next year pun boleh guna lagi kalau overstock, kan... No problem.. 



Kalau berkenan, boleh try beli kat sini, trusted seller...







5 comments:

  1. Budak-budak pun suka sampul begitu. Haha bersemangat beli.

    ReplyDelete
  2. kihkihkihhh ..rajin ehkk membeli sampul raya . sampul raya tahun lepas pon hado lagii ni🤣🤣🤣🤣

    ReplyDelete
  3. Memang comel sampul duit raya ni nona. Benda comel cepat tergoda nak membeli :)

    ReplyDelete
  4. comel2 jugak ehh sampul duit raya kat shopee ni.hehe

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐