Salam Aidilfitri 2021!

Salam Aidilfitri 2021! || Alhamdulillah. Masih bernyawa. Masih boleh menyambut Aidilfitri. Syukur ya Allah! Walau apa pun keadaan masa kini, raya tetap raya. Aidilfitri tu tanda kemenangan kita setelah berpuasa selama sebulan sepanjang Ramadan. Alhamdulillah! 

Memang agak sedih tak dapat pulang ke kampung jenguk nenek tahun ni sebab berada di daerah lain (Batu Pahat), tapi aku tetap bersyukur sebab masih bersama keluargaku kat sini.. Mak, abah, dan adik beradik lain tetap berada di sisiku. Ye, aku duduk dengan family kat sini (Masai, Pasir Gudang). 

Moga terus tabah beraya dalam musim PKP dek kerana Covid 19 nih...Hm

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin!

Dengan ini, saya sebagai tuan blog ni ingin meminta maaf kepada semua pembaca andai terasa dengan kata kata sewaktu berborak atau penulisan saya sepanjang berkenalan tak kira di alam maya atau berdepan depan. 

Ehem, kalau rasa komen yang saya tinggalkan kat blog korang ada yang menyakitkan hati, saya mintak maaf tau! 

Kadang kadang, I terlajak gurau kasar..

Untuk yang selalu berjumpa dengan Nona, mintak maaf jugak jika terasa. Sesapa tersentap dengan kata kata dari hati dan mulut saya, marilah bermaafan semula di hari raya yang mulia ini. Salam 0-0. Huhu..




#teamrayaJohor

 #teamrayapasirgudang

#rayapkp #raya2021

 



16 comments:

  1. Cantik baju.
    Selamat Hari Raya Aidil Fitri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi.. Terima Kasih.... Salam Aidilfitri jugak ye!

      Delete
  2. Salam lebaran 1442 H
    Maaf zahir dan batin

    ReplyDelete
  3. Salam lebaran..
    Maaf zahir dan batin.

    ReplyDelete
  4. Selamat hari raya maaf zahir batin Nona. cantik berseri seri di hari raya dengan baju dan view studio cantik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Aidilfitri, terima kasih.. hehe.. berseri seri gitu dapat sentuhan makeup dari org lain.. Haa..cantikkan viee...Sy suka view studio ni . mmg cantik..

      Delete
  5. Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin!

    ReplyDelete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐