Happy Betul Dapat Sampul Duit Raya Hipster dari Blogger Azhafizah

Happy Betul Dapat Sampul Duit Raya Hipster dari Blogger Azhafizah || Syukur...masih bernyawa.. Ini kisah haritu...sempat join giveaway dari blogger Azhafizah demi merebut hadiahnya yang awesome tu.. tapi rezeki tempat pertama sampai ketiga takda untuk saya. 

Meskipun begitu, ada hadiah saguhati buat mereka yang tidak berjaya. Hadiahnya ialah lima keping sampul hipster! !

Yahoooo! Dapat jugak merasa dan menyimpan sampul hipster air tangan blogger Azhafizah. Boleh rujuk Link Keputusan Giveaway. 

Jom tengok sampul hipster yang awesome nih!

Nona pilih design yang tidak penuh dengan corak bunga, sebab nak kan tulisan jawi tu...Hihi..
Simple but nice!

Boleh nampak takkk?? 
Nona cantik tau!!! Hahahaha...

Banyak sungguh design yang menarik...Berulang ulang kali belek gambar..Pening nak pilih mana satu.... 
Apa yang aku suka, siap boleh tulis nama si pemberi atau nama company atau apa apa ayat kat bahagian belakang sampul ni.... Nice!

Tetiba rasa sayang nak bagi orang...Hahaha...



Memang blogger Kak Fiza ni ambil tempahan buat sampul duit raya setiap tahun..Buat masa ni, dah tutup tempahan...Boleh cuba next year..Huhu..

 Anything, just contact nombor di atas. Okay?


13 comments:

  1. Hoho tengok apa pilihan setiap bloggers.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn.. suka tengok.. tp nk ikutkan . byk nak pilih...

      Delete
  2. Alhamdulillah akhirnya sampai juga. Terima kasih nona sudi join giveaway dan terima kasih juga untuk entri ni. Buat masa ni tak ambil order dah untuk dapat sebelum raya. Tempahan anytime kalau tak kisah dapat selepas raya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks atas pencerahan.. nanti sy edit entri ni . hehe

      Delete
    2. its okay. no problem Nona :)

      Delete
  3. wah cantik la nona. nampak klasik gitu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeahh.. begitulahh.. design dan warna kertas ni.. nampak klasik gitu

      Delete
  4. Cantikkkkk jugakkk design ni! Haritu nak pilih jugak yang ni, tapi terpilih corak bunga hehehe. Next raya boleh order dengan kak fiza kannn hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan.. hahaa .. takpa.. next raya masih adaaaa... inshaAllah

      Delete

Thanks For Coming !
Please Leave Your Comment and Support Me Yeah!
Take Care Everyone ⭐